Oţelul, ca-n Legiunea Străină!

Oţelul, ca-n Legiunea Străină!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa antrenată de Petre Grigoraş va juca astăzi, 25 aprilie, cu CFR Cluj, de la ora 20.30, partidă care va fi urmată de o deplasare la Steaua şi supliciul va continua încă trei etape * „Nici în tur nu ni se dădeau prea multe şanse de a scoate puncte din aceste jocuri, însă am dovedit contrariul”, afirmă directorul general al Oţelului, Marius Stan *

Scapă cine poate. Poate?

CFR Cluj, Steaua, Dinamo, FC Timişoara, Unirea Urziceni. Ordinea nu este aleatorie, acesta este traseul pe care va naviga Oţelul în următoarele etape, toate formaţiile fiind angrenate în lupta pentru cele două locuri de Liga Campionilor.

A scăpa fără înfrângere din labirintul „granzilor” este ca şi cum ai spera, ca mama naivilor, să rămâi în viaţă după o întâlnire nocturnă cu un vampir. Este foarte puţin probabil ca însetatul de sânge să sufere de indigestie şi, în acelaşi timp, să fie hărţuit de vreun abces dentar. Sau să ţină post!

Salvarea ar putea veni doar pentru cei care nu cred în vampiri. Aşa e şi cu Oţelul. Dacă vor face abstracţie de valoarea şi blazonul adversarului, roş-alb-albaştrii ar putea exploata chiar şi un teren minat. 

„CFR nu se poate plânge de absenţe”

Fără destui piloni, formaţia lui Petre Grigoraş întâlneşte sâmbătă seară un CFR Cluj rănit, o grupare care vine după două „remize” diferite: un 2-2, surprinzător, cu Bistriţa şi un 1-1 în fieful Stelei, acolo unde foarte bine putea sfârşi la un scor umilitor.

Oţelul va juca fără Paraschiv, Bourceanu, Viglianti, Cojoc sau Vitaici, iar clujenii nu se vor putea baza pe Tony (accidentat), Panin şi Dani (suspendaţi), Kone fiind şi el pe lista indisponibililor, cu o mică şansă de a juca.

„CFR-ul nu se poate plânge de absenţe de lot. Formaţia campioană dispune de posibilităţi multiple de a acoperi găurile”, a comentat  Grigoraş, tehnicianul „oţelarilor” gândindu-se la Mara, Deac, Dubarbier sau Ruiz, indivizi care la Galaţi ar fi titulari încă de la intrarea în oraş.

În tur a fost 1-1

„Pare aproape imposibil să scoatem puncte dintr-o serie cu CFR, Steaua, Dinamo, Timişoara şi Urziceni, însă nu scrie nicăieri că suntem victime din start. Important este că ne-am mai liniştit după victoriile cu Iaşiul şi cu Farul, deci putem aborda fără presiune aceste meciuri. Am încredere că putem scoate puncte, aşa cum am făcut şi în tur, deşi nici atunci n-am avut întregul lot la dispoziţie”, a afirmat şi Marius Stan, directorul general al Oţelului.

În toamnă, roş-alb-albaştrii au smuls cinci puncte din aceste dueluri: 1-1 cu CFR, 2-0 cu Steaua, 0-1 la Dinamo, 2-2 cu Timişoara şi 1-3 la Urziceni.

Avancronică:

CFR CLUJ – OŢELUL GALAŢI

Etapa a XXVII-a a Ligii I de fotbal;

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj;

Meciul va avea loc astăzi, de la ora 20.30 (în direct pe GSP TV);

Echipele probabile:

CFR: Nuno Claro – Flores, Mureşan, Alcantara, Pereira – Mara, Peralta, Culio, Deac – Dubarbier, Traore. Antrenor: Antonio Conceicao Da Silva;

OŢELUL: Kolev – Râpă, Sârghi, Jelev, Sălăgeanu – Iorga, Giurgiu, Costin, Ibeh – Elek, Pena. Antrenor: Petre Grigoraş.

Arbitri: Marian Bordean (Sibiu) – Eduard Dumitrescu (Piteşti), Sorin Caia (Timişoara) – Laurenţiu Danşa (Oradea).

Explicaţie foto: Jelev (jos) şi colegii săi au misiunea de a ieşi nestriviţi din următoarele cinci încleştări

Citit 1309 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.