Astea-s sume, măi băieţi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Corpodean, Savaniu, Lică. Nu, nu-s ultimii laureaţi ai Premiului Nobel, ci sunt capturile săptămânii în materie de arbitraj domestic. Despre cei trei se spune – DNA-ul cică are dovezi! – că s-ar fi alimentat cu sume importante de la patronul lui FC Argeş, şi el aflat în pauză de libertate.

Problema este că cifrele vehiculate de presă sunt de-a dreptul ridicole. Să iei 3.000 de euro pentru a întocmi un raport favorabil unui arbitru care fluieră în biserică este degradant pentru condiţia hoţului mileniului al treilea. Aici chiar are dreptate „Naşul” Mircea Sandu – bă, măcar dacă aţi făcut d-astea, să fi fost, dracu’, deştepţi!

Alo, DNA-u’! Dom’le, vrem cazuri adevărate, nu găinari care „închid ochii” pentru un ness ş-o ciocolată…

* Piţi şi-a dat acordul pentru a ne scuti de prezenţa-i sâcâitoare. A acceptat să plece cu 300.000 de euro despăgubiri, deşi încă repetă ca o maşină stricată că „mai avem şanse matematice de calificare”.

Ştiu, matematica fostului selecţioner se reduce doar la zerourile din suma cu care s-a ales după ruperea contractului de Federaţia Română de Fotbal. Matematic vorbind, Piţurcă este un om bogat.

Cât priveşte postul rămas liber, încă nu s-a luat nicio decizie, opinia publică aflând, doar din presă, că şefii FRF negociază ba cu Lucescu cel Bătrân, ba cu „Juniorul”, Hagi sau Petrescu.

Cândva naţionala României era o provocare – cine să preia acum o echipă aflată pe locul 5 într-o grupă de şase? La alde Hizo, „Flocea”, „Săpăligă” sau „Magiun” aţi încercat?

* Un pugilist britanic, Carl Froch, cu o figură de tocilar, se laudă prin presa de la ei că abia aşteaptă să-l prindă în ring pe campionul român Lucian Bute. „L-aş rupe pe Bute în bucăţi în şase runde!”, a exclamat individul de peste Canalul Mânecii, reuşind astfel să fie mediatizat şi în Canada, acolo unde locuieşte gălăţeanul „Mister KO”.

Da, am mai auzit ameninţări de genul acesta, „expectoraţii” care să-l dea pe spate pe amatorul de box, dar şi pe adversar. Evident că sunt subiectiv şi zic că în eventualitatea în care va ajunge cu Lucian între corzi, sper ca britanicul s-o bage repede pe... Mânecă.

Citit 882 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.