Oţelul Galați, victorie la Mediaș!

Oţelul Galați, victorie la Mediaș!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia Oțelul Galați a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaș, în primul meci al etapei a 28-a din Liga I, ambele goluri fiind înscrise de Armando Cooper, în minutele 36 şi 68, lăsat în poziţie de singur cu portarul de pasele perfecte ale lui Filip, respectiv Lovin.

Din nou, la fel ca în mai toate deplasările Oţelului din acest an, portarul Goicoechea a avut o evoluţie ce a cântărit enorm, acesta scoţând uluitor cu piciorul la o ocazie uriaşă a medieşenilor, la scorul de 0-0.

Antrenorul Ewald Lienen a surprins, începând meciul cu Dan Popescu mai avansat pe flancul stâng şi în spatele său Mişelăricu, strategia teoretic mai defensivă dovedindu-se şi pragmatică, foarte eficientă.

Oţelul Galaţi a evoluat în următoarea componenţă: Goicoechea - Tritz, Prestia, Sîrghi, Mişelăricu (Milea '69) - Fl. Lovin, Giurgiu - Cooper (Băjenaru '89), Filip, Popescu - Astafei (Tudorie '60). Antrenor: Ewald Lienen.

Cu puţin ore înainte de meci, jucătorii Oţelului şi-au primit unul dintre cele patru salarii restante. În urma acestui succes, Oţelul a iesit de pe locurile retrogradabile.

Citit 2594 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Aprilie 2014 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.