PARIURILE ZILEI: Cu încredere în Oţelul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul - ACS Poli Timişoara 1 (cotă 2,05)

Ambele echipe sunt motivate de obiectiv, evitarea retrogradării, dar numai în cazul gazdelor este vorba de motivaţie totală, pentru că este meciul ultimei şanse, una care poate fi menţinută în viaţă doar cu victorie. Oţelul are şi un lot mult mai valoros şi, în plus, putem lupta şi noi pentru câştigul de la pariuri, direct din tribune.

Vestsjaelland - Aarhus GF 1 (cotă 2,15)

Cu trei etape înainte de final, gazdele sunt pe locul patru din coadă, cu doar trei puncte deasupra penultimului loc, retrogradabil. Aarhus este ultima, într-o formă dezastruoasă, cu eşecuri pe linie în ultimele opt etape, astfel că Vestsjaelland este obligată să profite de oportunitatea unui adversar facil, pentru a nu avea mari emoţii cu rămânerea în prima ligă daneză.

MyPa - Turku 1 (cotă 1,70)

N-au trecut decât cinci etape din prima ligă finlandeză, dar deja se vede care sunt echipele slabe ale campionatului. Turku este penultima, cu patru înfrângeri şi joacă pe terenul primei clasate.

Laussane - Thun 2 (cotă 1,80)

După un început de retur în care au dat semne de reviriment, cei de la Laussane şi-au revenit la statutul din prima parte a campionatului primei ligi elveţiene, de victime aproape sigure cam la orice meci. În ultimele cinci etape, gazdele au scos doar un singur egal, sunt la coada clasamentului, deja retrogradate. De partea cealaltă, Thun este pe locul 5 şi are nevoie de victorie pentru a urca o poziţie, pe loc de Europa League.

Citit 2536 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Mai 2014 22:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.