Pariurile zilei: Încercăm pe cote medii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Guangzhou Evergande – Guangzhou R&F 1 (cotă 1,30)

Gazdele sunt cea mai mare forţă fotbalistică din China, aflată pe primul loc, cu nouă victorii din zece posibile. Îl au antrenor pe celebrul Marcelo Lippi, în iarnă l-au luat pe Diamanti, căpitanul de la Bologna, cu 9 milioane de euro, ceea ce spune aproape totul despre forţa acestui club. Oaspeţii, deşi au un antrenor la fel de celebru, suedezul Sven-Goran Eriksson, nu alcătuiesc o echipă la fel de puternică, au doar cinci victorii în 10 etape.

Legia Varşovia – Wisla Cracovia 1 (cotă 1,50)

Legia nu a intrat cu un avans foarte liniştitor în play-off, este etapa a treia şi are cinci puncte mai mult decât a doua clasată. Diferenţa de valoare ar trebui să aducă o nouă victorie a Legiei, Wisla a terminat pe cinci sezonul regulat, cu 21 de puncte în urma gazdelor din meciul de astăzi. Forma slabă a celor din Cracovia este un alt argument, au câştigat etapa trecută, după o serie negativă cu şase înfrângeri şi un egal.

Olimpo – Godoy Cruz Sub 2,5 goluri (cotă 1,50)

O alegere bazată în special pe stilul de joc al celor de la Olimpo, unul închis, care generează meciuri cu puţine goluri. Doar de trei ori în 17 etape în partidele jucate de Olimpo s-au dat mai mult de două goluri. Oaspeţii au o medie a totalului de goluri  de 2.00 pe meci.

Citit 2498 ori Ultima modificare Joi, 08 Mai 2014 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.