Pariurile zilei: Pe motivaţie şi valoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sunderland – West Bromwich Albion 1 - X (cotă 1,36)

Meci restanţă, penultimul pentru cele două echipe din actuala ediţie a Premier League. Gazdele sunt imediat deasupra locurilor retrogradante, cu două puncte mai mult decât Norwich, şi au nevoie de un egal pentru a fi şi matematic siguri de evitarea retrogradării. Sunderland este în formă bună, trei victorii la rând, etapa trecută a câştigat la Manchester United, acasă este de temut, iar adversarul este imediat deasupra lor, dar cu sacii în căruţă. Anticipăm că Sunderland va trage tare din start pentru a-şi lua un avantaj liniştitor, dar dacă se va ajunge spre final cu scor egal, aproape sigur nu va mai risca nimic. Astfel, pariem cu precauţie pe victoria gazdelor, iar în caz de egal să ne luăm banii pariaţi înapoi. În Anglia, golaverajul este primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte. Pariul simplu pe victorie Sunderland are cotă 2,05

Dinamo Zagreb – Rijeka 1 (cotă 1,55)

Dinamo Zagreb este cea mai valoroasă echipă din Croaţia în acest moment, cu un avans de 14 puncte faţă de Rijeka (locul doi), care îi garantează titlul. Se joacă în finala Cupei, este meci tur, deci Dinamo trebuie să ia o opţiune serioasă pentru a câştiga şi acest trofeu.

FC Basel – FC Luzern 1 (cotă 1,50)

Pe final de sezon, este indicat de jucat numai pe echipele foarte motivate de obiective, iar Basel este una dintre ele. Cu patru etape înainte finalului, este lider cu tot atâtea puncte avans, iar orice alt deznodământ în afara victorie cu FC Luzern ar însemna să-i readucă pe cei de Grasshoper în lupta pentru titlul.

Citit 2473 ori Ultima modificare Marți, 06 Mai 2014 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.