Marius Stan, mesaj către patronul Oţelului: "În ceasul al 12-lea, să elibereze clubul!"

Marius Stan, mesaj către patronul Oţelului: "În ceasul al 12-lea, să elibereze clubul!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul director general al clubului crede că Oţelul poate depăşi momentul extrem de critic în care se află doar dacă Dan Adamescu cedează clubul


Nu mai este o noutate, dimpotrivă, echipa de fotbal Oţelul Galaţi se află într-o situaţie extrem de critică, în pericol de a nu putea începe campionatul următor al Ligii I în condiţii decente. În acest moment, cu două săptămâni înainte de teoretica reunire a lotului, Oţelul nu are antrenor, Ewald Lienen încheindu-şi perioada contractuală, câţiva jucători importanţi deja au plecat, iar cei mai mulţi dintre ceilalţi stau cu bagajele făcute pentru a face acelaşi pas, pe 4 iunie urmând să le fie judecate memoriile depuse la FRF pentru a deveni liberi de contract. De asemenea, directorul sportiv Gabriel Viglianti şi-a anunţat şi el plecarea, tocmai din cauza acestor condiţii precare.
În această situaţie, primarul Marius Stan, fost director general al clubului, a lăsat să se înţeleagă că se va implica în găsirea de soluţii dacă Dan Adamescu, patronul Oţelului, va ceda clubul. „Poate, totuşi, în ceasul al 12-lea, se va întâmpla o minune, iar oamenii care au făcut ce au făcut să elibereze clubul. În momentul în care Vili (n.r. – Viglianti) şi-a încheiat cariera de jucător şi se pregătea să plece, am avut inspiraţia de moment să propun să rămână ca director sportiv. Aceşti doi ani l-au călit şi au dat la iveală un viitor conducător de calitate. Sper să nu fie o plecare definitivă a lui, poate îmi vine o nouă inspiraţie divină şi reuşesc a doua oară să-l întorc din drum. Dar nu depinde numai de mine, trebuie coroboraţi foarte mulţi factori”, a spus Marius Stan la despărţirea de Viglianti, când i-a acordat Diploma de Excelenţă din partea municipalităţii.
Cu aceeaşi ocazie, Marius Stan a spus că vrea să fie optimist şi crede că FC Oţelul va ieşi mai puternic din această situaţie. „Spiritul Oţelului este unul aparte şi, fără doar şi poate, va dăinui dincolo de unul sau altul, patroni vremelnici ai acestui club. Acest spirit n-are cum să nu supravieţuiască, să nu se dezvolte mai departe, am această convingere. Poate aşa ne este dat, fiecăruia în viaţă, să mai trecem şi prin momente mai mult decât delicate. Ceea ce nu te omoară, te face mai puternic, cred că aşa se va întâmpla cu clubul. Vreau să fiu optimist”, a mai spus Marius Stan.

Datoriile clubului, o mare problemă

În urmă cu două luni, după o întâlnire cu Dan Adamescu, Marius Stan declara că s-ar implica pentru salvarea clubului doar dacă Adamescu l-ar ceda fără datorii. „N-au nicio intenţie de a ceda clubul măcar fără datorii, nu cum l-au luat, că l-au luat cu bani în cont. Doar în situaţia asta am putea face un efort de la Primărie, schimbând bineînţeles forma juridică, deoarece trebuie să fie un non-profit ca să putem finanţa aşa ceva. Împreună cu Primăria, poate şi Consiliul Judeţean şi poate nişte oameni de afaceri, iubitori ai fenomenului, să încercăm să îl salvăm”, declara atunci Marius Stan.

Citit 3672 ori Ultima modificare Vineri, 30 Mai 2014 20:28

11 comentarii

 • postat de Mihai
  Luni, 02 Iunie 2014 00:27
  82.137.12.***
  Panagopoulos-Peteleu,Scutaru,Seroni,Popescu-Filip,Lovin,Trandu-Barbut,Szekely,Zaharia
  1
  1
  Raportează
 • postat de Andrei
  Luni, 02 Iunie 2014 00:07
  82.137.12.***
  Costea-Cojoc,Miselaricu,Tudose(Bozga),Popescu-Filip,Lovin,Milea(Ropotan,Izvoranu,St.Cucu)- Gavrila(Chipirliu),Tudorie,Ochirosii
  1
  1
  Raportează
 • postat de Andrei
  Duminică, 01 Iunie 2014 18:43
  82.137.12.***
  Transferuri?Pana acum am auzit ca ar fi doriti Jucie Lupeta,Ionut Cioinac,Bogdan Chipirliu,Samuel Cojoc,poate si Cosmin Neagu si Marius Batfoi de la Dunarea.Restu?M-am plictisit sa aud numai lucruri rele...ca riscam sa ne disfintam,ca ne pleaca toti jucatorii,vreau sa aus si lucruri mai bune.STOP RELELOR!
  2
  1
  Raportează
 • postat de dan
  Duminică, 01 Iunie 2014 03:15
  5.13.214.***
  pt din clanul handbalistilor : sa mor eu n-am mai ras asa de mult timp , sincer esti deplasat mintal , marius stan si adamescu la puscarie ! Hai Otelul !
  3
  8
  Raportează
 • postat de Dinu
  Sâmbătă, 31 Mai 2014 22:28
  82.137.9.***
  Jucatori buni pentru noi:Leonidas Panagopoulos,Alin Seroni,Andrei Peteleu,Razvan Trandu,Sergiu Neacsa,Sergiu Bus
  5
  6
  Raportează
 • postat de EU
  Sâmbătă, 31 Mai 2014 15:24
  5.13.147.***
  PENTRU CEL CARE A POSTAT SUB NUMELE DE CLANUL HANDBALISTILOR.......MAI BINE TE INTITULAI CLANUL PROSTILOR....!!!!!TU CRED CA ESTI OBSEDAT DE MARIUS STAN....!!!CRED CA IL VISEZI SI NOAPTEA......!!NU EXISTA UN ARTICOL IN VIATA LIBERA LA CARE SA-TI CONVINA CEVA.....!!FRATE DACA TOT COMENTEZI ,SCRIE CEVA CONSTRUCTIV,DA IDEI,IMPLICATE CU CEVA......ORICUM UITATE LA LIKE PE CARE LE AI PRO SI CONTRA LA FIECARE COMENTARIU DE-AL TAU.....!!!!!SPUNE TOT....!!!VAI DE MAMA TA....!!!!!
  6
  10
  Raportează
 • postat de Gogu
  Sâmbătă, 31 Mai 2014 15:10
  5.13.149.***
  Cred ca meritam sa avem echipa in liga1 .Nesimtitul asta de patron[de carton ]ar face bine sa ia labele jegoase si patate dupa acest club .sa stea si el fara bani 5-6 luni cum au stat acesti jucatori .
  3
  12
  Raportează
 • postat de POZITIA 69 IN FOTBAL
  Sâmbătă, 31 Mai 2014 12:17
  5.13.164.***
  in poza se vede cap de minge cu 2 degete in aer pe modelul STELEA
  11
  9
  Raportează
 • postat de otelar
  Sâmbătă, 31 Mai 2014 11:29
  5.13.192.***
  SUNT SIGUR CA PRIMARUL SI OMUL STAM MARIUS V-A REZOLVA PROBLEMA CLUBULUI OTELELUL1 si il v-a aduce la locul lui de origene!
  sa fim uniti!.
  11
  19
  Raportează
 • postat de din clanul handbalistilor
  Sâmbătă, 31 Mai 2014 10:19
  5.13.164.***
  cel mai bun primar cel mai bun conducator slava inaltam acestui fotbalist castigator al nenumarate trofee, acest preaeducat lider unul din singurul fotbalisti care are facultate facuta pe drept deasemenea acest prealuminat lider al manipularii locale a facut si armata e un luptator pe frontul democratiei din romania o persoana ce se jertfeste in interesul comunitarilor SLAVA TIE INALTAM SLAVA SLAVA

  PS: NE VEDEM LA O CAFEA LA the doors
  31
  8
  Raportează
 • postat de aiurea
  Sâmbătă, 31 Mai 2014 09:43
  109.102.89.***
  cel care a postat primul la acest articol este un animal , cum poti scrie asa ceva ? Dumnezeule mare e gradina ta!
  fraiere "postat de eu pentru prosti"ai grija ca s-ar putea sa se indeplineasca , insa pentru tine !Mama ta stie ce dobitoc are la usa?cap patrat ...
  9
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.