PARIURILE ZILEI: Trei alese pentru a fi câştigătoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pardubice – Hradec Kralove 2 (1,45)

Hradec este pe locul trei în liga secundă din Cehia, cu doar un singur punct în urma primelor două clasate. Este ultima etapă, doar echipele de pe primele două locuri vor promova, iar Hradec are o şansă imensă de intra în prima ligă. Primele două clasate joacă între ele şi indiferent de rezultatul acestora, Hradec va depăşi una dintre ele dacă învinge la Pardubice, cu victorie va promova. Pe lângă motivaţia totală a oaspeţilor, Pardubice n-are nicio grijă, e la mijlocul clasamentului, plus că este într-o formă jalnică, cu şase înfrângeri în ultimele şapte runde.

Inter Turku – HJK 2R (cotă 2,15)

Pariem că se vor înscrie mai multe goluri în repriza a doua decât în prima parte, aşteptându-ne ca ritmul să fie dictat de oaspeţi, primii în clasament. HJK este în mare formă, cu victorii pe linie în ultimele şase etape, iar în cinci dintre aceste meciuri s-au dat mai multe goluri după pauză.

Coasta de Fildeş – El Salvador 1 (1,35)

Chiar dacă se joacă pe teren neutru, ivorieniii sunt mari favoriţi în acest ultim meci test dinaintea Campionatului Mondial. Este greu de crezut că o echipă cu atacanţi de valoarea lui Drogba, Salomon Kalou şi Gervinho se poate împiedica, chiar şi într-un amical, în faţa modestei formaţii salvadoriene.

 

Citit 2073 ori Ultima modificare Marți, 03 Iunie 2014 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.