Televiziunile ce vor transmite Liga I, în grila de difuzare UPC

Televiziunile ce vor transmite Liga I, în grila de difuzare UPC
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Cabliştii" de la UPC au anunţat joi că au semnat un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcasting pentru difuzarea celor două canale pe care vor fi transmise în următoarele cinci sezoane partidele din Liga 1: Look TV şi Look Plus. "Suntem încântaţi că le putem oferi clienţilor noştri această veste excelentă. La UPC şi Focus Sat vor putea urmări meciurile din cele mai importante competiţii fotbalistice din România. Am ajuns la un acord cu grupul care deţine drepturile pentru Liga 1 şi pentru Cupa Ligii şi vom transmite meciurile în perioada 2014-2019", a declarat Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer  al UPC România. 

La începutul lunii aprilie, cele două posturi deţinătoare de drepturi au renunţat la regimul "must carry", care le includea în lista obligatorie pentru fiecare operator, acum fiind nevoie ca ele să fie plătite de "cablişti" pentru a putea fi retransmise.

Rămâne de văzut cum vor reacţiona celelalte două companii importante de pe piaţă, Romtelecom şi RCS-RDS, care au transmis partidele din Liga 1 în precedentele sezoane. În cazul în care reprezentanţii acestora nu vor ajunge la un acord cu Intel Sky Broadcasting, este posibil ca Liga 1 şi Cupa Ligii să rămână disponibilă doar abonaţilor UPC.

Citit 2757 ori Ultima modificare Joi, 05 Iunie 2014 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.