Branko Grahovac se întoarce în Liga I, ca adversar al OŢELULUI

Branko Grahovac se întoarce în Liga I, ca adversar al OŢELULUI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CSMS Iaşi şi-a asigurat pentru următorul sezon serviciile fostului portar al Oţelului Galaţi, Branko Grahovac. Goalkeeper-ul în vârstă de 31 de ani s-a înţeles cu preşedintele executiv Florin Prunea şi a semnat un contract pe un sezon cu gruparea din Copou. “Grahovac va fi jucătorul nostru în sezonul următor. Branko a semnat pe un an, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon. Am semnat deja actele, iar cu acest transfer ne-am asigurat unul din posturile cheie, cel de portar”, a declarat preşedintele executiv al echipei din Iaşi, Florin Prunea.

Fost campion al României cu Oţelul Galaţi, Branko Grahovac, care va împlini 31 de ani pe 3 iulie, a jucat în ultimul sezon în Turcia, la formaţia Kahramanmarashspor, din liga secundă.

Branko Grahovac a venit prima dată în fotbalul românesc în ediţia de campionat 2009-2010, când semnat cu Oţelul, el stând la echipa gălăţeană până anul trecut. În turul ediţiei 2013-2014 a Ligii I, în urma unui conflict cu antrenorul de atunci, Ionuţ Badea, şi managerul general Narcis Răducan, n-a mai fost folosit deloc şi în cele din urmă a plecat în liga secundă din Turcia. A jucat pentru Oţelul în 94 de partide. Cu el titular, Oţelul Galaţi a câştigat campionatul şi Supercupa României în 2011.

Citit 1107 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Iunie 2014 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.