Transfer/ Victor Astafei a ajuns la Petrolul

Transfer/ Victor Astafei a ajuns la Petrolul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de primă ligă Petrolul Ploieşti l-a achiziţionat, ieri, pe mijlocaşul de bandă Victor Astafei, de la Oţelul Galaţi, jucătorul semnând un contract valabil pentru trei sezoane, informează site-ul oficial al clubului prahovean.

"Ieri a fost ziua mea, iar astăzi am primit cel mai frumos cadou semnând cu Petrolul. Mi-am dorit să vin la acest club datorită grupului condus de Răzvan Lucescu, dar şi obiectivelor ambiţioase pe care Petrolul şi le-a propus şi în acest sezon. Sunt nerăbdător să simt căldura publicului ploieştean, unul incredibil, şi sper să avem împreună nenumărate momente de bucurie", a declarat Astafei, pentru site-ul oficial al clubului ploieştean.

Managerul sportiv al grupării ploieştene, Marius Nicolae, consideră că transferul lui Astafei (27 de ani), al optulea jucător adus de Petrolul în această vară, este un real câştig pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu: "Ni l-am dorit pe Victor încă de anul trecut, dar cum niciodată nu este prea târziu, ne bucurăm că am reuşit să-l aducem acum. Este unul dintre cei mai constanţi jucători ai Ligii I din ultimii ani, un adevărat luptător, al cărui devotament ne va ajuta să avem un sezon aşa cum îl visăm toţi". În campionatul trecut, Astafei a jucat în 27 de partied pentru Oţelul, marcând 5 goluri. Pentru a putea pleca de la clubul gălăţean, fotbalistul a renunţat la mare parte din salariile restante.

Citit 1514 ori Ultima modificare Marți, 08 Iulie 2014 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.