TENIS/ Patricia Ţig şi Gabriela Talabă joacă în turul doi
Foto: Patricia Maria Ţig

TENIS/ Patricia Ţig şi Gabriela Talabă joacă în turul doi
Patricia Maria Ţig
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În turneul de categorie Futures de la Galaţi s-au finalizat ieri meciurile primului tur, dupe ce marţi, din cauza vremii nefavorabile, au fost întrerupte. Gălăţeanca Patricia Maria Ţig, principala favorită a turneului (locul 352 în topul mondial WTA), a întâlnit-o ieri dimineaţă pe Cristina Ene, jucătoare venită din calificări, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-2. Partida a dominată categoric de gălăţeancă, cu excepţia începutului de meci, echilibrat până la scorul de 2-3. În turul următor, Ţig va evolua împotriva jucătoarei Lenka Wienerova (Slovacia, 722 WTA), fază în care cealaltă gălăţeancă de pe tabloul principal, Gabriela Talabă, o va întâlni pe Georgiana Andreea Crăciun, beneficiară a unui wildcard. Dacă Ţig şi Talabă trec de acest tur, ele se vor întâlni în meci direct, în sferturile de finală.

Câştigătoarea turneului similar din luna iunie de la Galaţi, Elena Bogdan (577 WTA şi favorita numărul 4), a învins-o pe italianca Federica Prati (venită din calificari), scor 6-2, 6-0. Ea o va întâlni în turul următor pe Daniela Ciobanu (Republica Moldova). Finalista din iunie, Oana Simion, nu a reuşit să treacă de primul tur al tabloului principal, fiind eliminată de Nicoleta Dascălu.

În proba de dublu, perechea Oana Simion/Gabriela Talabă a fost învinsă de perechea Mihăilă/Poikajarvi (România/Suedia), scor 1-6, 6-2, 11-13 iar cea formată din Elena Mădălina Căpraru/Yasmeen Parviz a fost depăşită de Bara/Wacanno, cu scorul 0-6, 1-6. Ţig/Hristea îşi continuă drumul după ce perechea Ducu/ Roşca a abandonat meciul, la scorul 4-1.

 

Programul zilei de joi: de la ora 10,00 (terenul 1) Elke Lemmens (Belgia) – Irina Maria Bara (cap de serie 3), urmată de Patricia Maria Ţig (favorită numărul 1) – Lenka  Wienerova (Slovacia). Pe acelaşi teren va juca şi Gabriela Talabă cu Georgia Andreea Crăciun, iar după pauza de prânz, după ora 15,00, în sferturile probei de dublu perechea Tig/Hristea va întâlni perechea Dascălu/Ene.

Citit 810 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Iulie 2014 21:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.