Pariurile zilei: După câştig, prin Irlanda şi Belarus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Slutsk - Bate Borisov 2 (cotă 1,75)

Am ales o partidă din Belarus, prima ligă, în care oaspeţii trebuie să câştige pentru a nu-şi reduce şansele la titlu. Bate Borisov este pe locul doi, la trei puncte în urma liderului, şi are o deplasare relativ facilă, în faţa echipei de pe locul nouă. Un argument pentru a paria pe victoria celor de la Bate îl reprezintă şi faptul că această echipă se descurcă foarte bine în deplasări, unde are un bilanţ de şase victorii şi o înfrângere, cu o medie de trei goluri pe meci marcate pe teren străin.

Cork City - UCD 1/1 (cotă 1,60)

Meci din prima ligă irlandeză, cu gazdele mari favorite. Cork City trage la titlul, este pe locul doi la egalitate de puncte cu liderul, în timp ce UCD este una dintre codaşe, pe locul trei din subsolul clasamentului. Pentru a mări cota, forţăm un pic şi mizăm că cei de la Cork vor câştiga conducând încă de la pauză. Pentru cei mai precauţi, se poate merge 1 solist simplu, unde cota este de 1,25.

Finn Harps - Galway sub 2,5 goluri (cota 1,67)

Această partidă din liga secundă irlandeză o prognozăn ca una cu goluri puţine, ambele formaţii având după 17 etape medii de total goluri pe meci care se încadrează în coordonatele acestui tip de pariu. Un atu în plus îl reprezintă defensiva gazdelor, una dintre cele mai bune din campionat, cu 13 goluri încasate în 17 meciuri, plus că Finn nu excelează nici în ofensivă, cu o medie de un gol înscris pe meci.

Citit 2784 ori Ultima modificare Joi, 17 Iulie 2014 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.