Michael Weiss este ÎNCREZĂTOR în potenţialul Oţelului
Foto: Michael Weiss, Enes Sipovici şi Andrei Rusu

Michael Weiss este ÎNCREZĂTOR  în potenţialul Oţelului
Michael Weiss, Enes Sipovici şi Andrei Rusu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eşecul din primul meci al sezonului 2014-2015 nu este considerat o dramă de către tehnicianul german, Michael Weiss: „Chiar dacă înfrângerea este mai dureroasă privită din exterior, vreau să vedeţi tabloul ca ansamblu. Este un lucru nou, un proiect nou, care necesită timp. Când eşti în exterior vezi lucrurile mult mai simple, dar când eşti în interiorul situaţiei vrei să câştigi, iar  faptul că am pierdut în faţa lui Dinamo, nu cred că trebuie să o considerăm o dramă”.

Necesitatea unei echipe unitare este înţeleasă de toată lumea, dar având în vedere că jucătorii veniţi în această vară la Oţelul s-au reunit mult mai târziu decât la celelalte echipe din campionat este evidenţiată şi de antrenorul formaţiei gălăţene: „Când nu ai nimic, ca antrenor, eşti mulţumit că după o lună ai măcar o echipă. Evoluăm cu paşi mici, răbdători, căci toţi suntem implicaţi în acest proces”.

„O palmă de trezire”

Fundaşul Oţelului, Enes Sipovici, a recunoscut că: „După rezultatul de 4-0, toată lumea a crezut că a fost o umilinţă înfrângerea pe „Ştefan cel Mare”, dar statisticile au arătat că nu aceasta ne este adevărata valoare. Atmosfera este bună, nu avem prea mult timp să ne gândim la Dinamo, trecem mai departe. A fost o palmă, trebuie să ne trezim, avem acum ocazia să demonstrăm că a fost doar un pas greşit  şi că mergem mai departe”.

Altfel, sunt şanse foarte mari ca atacantul Christian Pouga să ajungă la Galaţi: „E aşteptat să sosească mâine şi 99 la sută va semna cu noi. Aţi văzut, unu la sută câteodată cântăreşte foarte mult. Tudorie s-a întors la noi, n-avem niciun răspuns oficial de la Borussia în legătură cu el”, a declarat Andrei Rusu, şeful Departamentului de Scouting al FC Oţelul.

Camerunezul a mai evoluat în Liga I la FC Vaslui în sezonul în care Oţelul a ieşit campioană. Pouga a marcat 3 goluri în 21 de apariţii. El a mai jucat de-a lungul carierei pentru Dalian Shide, Shanghai United (ambele China), Zurich, Aarau, Bellinzona (toate trei din Elveţia), Sevilla B (Spania), Leixoes, Maritimo Funchal (ambele Portugalia), Leuven, Lierse (ambele Belgia şi Ankaraspor (Turcia).

Citit 1566 ori Ultima modificare Vineri, 01 August 2014 09:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.