LUCIAN CIOFOAIA: "Sper să fie un ŞOC pozitiv la OŢELUL, poate şocul aşteptat"
Foto: Lucian Ciofoaia, fostul administrator special al FC Oţelul

LUCIAN CIOFOAIA: "Sper să fie un ŞOC pozitiv la OŢELUL, poate şocul aşteptat"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Luni, în faţa propriului public, Oţelul vrea să câştige cele trei puncte din meciul cu Rapid


FC Oţelul trece prin vremuri foarte tulburi, de aceea este atât de dorită liniştea şi stabilitatea pentru a face performanţă. Sâmbătă dimineaţă, administratorul special al clubului gălăţean, Lucian Ciofoaia şi-a anunţat demisia din funcţie, fără însă a-şi motiva decizia. Cu toate acestea, Ciofoaia s-a declarat mulţumit de ceea ce a realizat la club, mai ales în contextul în care în ultimele şase-şapte luni a fost singur. De asemenea, conform lui Ciofoaia, s-a denunţat contractul cu firma australiană Aspen Alpine Management, cu firma lui Florin Burhală, al cărei reprezentant la Galaţi este Andrei Rusu. Chiar şi în această situaţie, şeful Departamentului de Scouting, Andrei Rusu, va rămâne în continuare în stafful Oţelul, deoarece el este angajat al clubului (n.r. - condiţie necesară pentru a putea sta pe banca tehnică la meciuri), deşi este şi reprezentantul firmei australiene.

Astfel, în zilele următoare, numele administratorului special va fi anunţat de acţionari. Întrebat care sunt perspectivele clubului Oțelul, Lucian Ciofoaia a răspuns: „Eu sunt doar o rotiță dintr-un angrenaj mult mai mare. Nu cred că datorită mie clubul încă există. Oțelul este o companie care are toate premizele să funcționeze bine, sper să se întâmple şi preluarea clubului de către persoanele care au fost în negocieri şi atunci sunt sigur că toate lucrurile se vor rezolva”.

Optimism german

În situaţia dificilă în care se află clubul, antrenorul gălăţenilor, Michael Weiss, este încrezător în puterea echipei de a câştiga, remarcând în acelaşi timp că şi jucătorii au căpătat încredere în ei şi că au reuşit să se adapteze jocului în prima ligă: „Stelian Cucu este un exemplu pozitiv, al unui jucător care a avut probleme de adaptare cu antrenamente intense, dar pe care l-am văzut la ultimul meci că a reuşit să facă acest lucru, că are viziune bună asupra jocului şi că are viteză.”

Disputa cu Rapid, un meci de 50-50

Prezenţa în lotul actual a multor jucători veniţi din ligile inferioare nu trebuie să fie o scuză pentru nimeni, cu atât mai mult pentru cei din stafful clubului gălăţean. Tehnicianul Oţelului, Michael Weiss, consideră că au fost aduse îmbunătăţiri echipei, chiar dacă aceasta nu este încă pregătită să învingă cu uşurinţă. „Toate meciurile au şanse de 50-50, aşadar îi rugăm pe suporteri să fie prezenţi la stadion şi să aibă încredere în noi”, a concluzionat Weiss.

Meciul cu Rapid, din cadrul celei de-a şasea etape a Ligii I, se va desfăşura astăzi, pe Stadionul "Oţelul", cu începere de la ora 18,30, şi va fi transmis de Look Tv.

 

CITIŢI ŞI: Lucian Ciofoaia şi-a dat DEMISIA

Citit 1934 ori Ultima modificare Duminică, 31 August 2014 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.