OŢELUL/ Lucian Ciofoaia şi-a dat DEMISIA

OŢELUL/ Lucian Ciofoaia şi-a dat DEMISIA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă dimineaţă, administratorul special al FC Oţelul, Lucian Ciofoaia şi-a prezentat demisia din funcția ocupată. Îşi doreşte ca acest şoc să fie unul pozitiv pentru echipă şi consideră că Oțelul are toate premizele să funcționeze în continuare.

„Având în vedere toate aspectele care ţin acest club în viaţă până la momentul de faţă, având în vedere problemele cu care se confruntă clubul, vreau să vă anunţ, şi fac acest anunţ aici, la Galaţi, pentru că eu consider că aici există acel sentiment al fanilor pentru club, şi nu la Bucureşti, ieri mi-am înaintat demisia din funcţia de administrator special. Începând din acest moment nu mai ocup nicio funcţie la clubul Oţelul. Vreau să nu mă întrebaţi de ce. Este decizia mea. S-a plecat de la anumite lucruri care nu s-au întâmplat şi n-au fost respectate, şi atunci ca să mă dau din faţa acţionarilor, să poată conduce clubul poate mai bine decât am făcut-o eu, consider că trebuie să mă retrag. Sper să fie un şoc pozitiv la echipă acest lucru, poate e şocul aşteptat.”

De asemenea "s-a denunțat şi contractul cu firma Aspin Alpine Management, cu domnul Florin Burhală (n.r. managerul firmei australiene Aspin Alpine), iar conducerea efectivă urmând a fi asigurată de administratorul special numit de acționari. Directorul executiv, Remus Pascu şi şeful Departamentului de Scouting, Andrei Rusu vor rămâne în continuare", a completat fostul administrator special al clubului.

Întrebat care sunt perspectivele clubului FC Oțelul, Lucian Ciofoaia a răspuns: “Eu sunt doar o rotiță dintr-un angrenaj mult mai mare. Nu cred că datorită mie clubul încă există. Oțelul este o companie care are toate premizele să funcționeze bine, sper să se întâmple şi preluarea clubului de către persoanele care au fost în negocieri şi atunci sunt sigur că toate lucrurile se vor rezolva”.

CITEŞTE ŞI: Oţelul - „bula de oxigen” dinaintea etapei/ S-au achitat o parte din restanţele salariale

Citit 2435 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 August 2014 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.