HANDBAL/ Meciuri amicale pentru echipele gălăţene

HANDBAL/ Meciuri amicale pentru echipele gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele două formaţii de handbal din Galaţi, care vor începe campionatul eşalonului secund la sfârşitul săptămânii viitoare, îşi verifică stadiul pregătirilor prin jocuri amicale. Fetele de la Danubius CSU, antrenate de Valeriu Costea, au avut în ultimele zile două astfel de jocuri.

Mai întâi au întâlnit pe HC Activ Plopeni, pe teren propriu, de care au dispus cu 40-28. Acest meci s-a disputat cu o a treia repriză suplimentară, conform înţelegerii dintre antrenorii celor două formaţii, fiind folosite toate jucătoarele din lot. Apoi, Danubius CSU s-a deplasat la Bacău, unde s-a impus cu 36-31 în faţa echipei locale Ştiinţa, după ce la pauză conduceau gazdele cu 21-16. Marţi, este posibil un nou joc amical cu Ştiinţa Bacău, de data aceasta la Galaţi.

Echipa masculină CSU ar fi trebuit să joace ieri cu Ştiinţa II Bacău, dar partida a fost amânată pentru 9 septembrie. Până atunci, formaţia antrenată de Mihai Pantea va întâlni astăzi, la Sala Sporturilor „Dunărea” (ora 13.30), echipa buzoiană HC Municipal.

Campionatul celui de-al doilea eşalon va debuta în weekendul viitor, când băieţii de la CSU vor evolua, în deplasare, în compania formaţiei Poli Iaşi (sâmbătă), iar handbalistele de la Danubius CSU vor juca pe teren propriu, duminică, cu HCM Buzău.

Citit 954 ori Ultima modificare Vineri, 05 Septembrie 2014 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.