Hocheiștii de la Dunărea au dezamăgit crunt în Cupa României
Foto: Startul meciului CSM Dunărea - Sport Club M. Ciuc (foto S. Baciu)

Hocheiștii de la Dunărea au dezamăgit crunt în Cupa României
Startul meciului CSM Dunărea - Sport Club M. Ciuc (foto S. Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sub privirile a peste o mie de spectatori, unii veniți chiar prima dată la un meci de hochei atrași de proiectul pe filieră finlandeză și de posibilitatea de a vedea cum arată patinoarul după modernizare, echipa CSM Dunărea Galați a fost învinsă categoric în primul meci al Cupei României de Sport Club Miercurea Ciuc, cu scorul de 7-2. Jucătorii finlandezi aduşi la recomandarea antrenorului Rauhanen n-au impresionat nici măcar printr-un patinaj superior, schimbarea componenţei liniilor la fiecare două-trei zile în cele cinci săptămâni de cantonament pe gheaţa din Braşov au făcut din acest stagiu fără precedent în ultimii 15 ani o cheltuială total ineficientă, iar efectul a fost un meci decis încă din prima repriza, la finalul primei părţi oaspeţii conducând cu 4-0. Impotenţa echipei gălăţene a devenit enervantă în repriza secundă, când la scorul de 1-6 Dunărea n-a fost în stare să marcheze şi să relanseze meciul nici măcar când s-a aflat în dublă superioritate numerică. Dintre cei 16 jucători transferaţi în presezon, au dat satisfacţie doar cei doi austrieci veniţi în preziua meciului!

Partida a fost precedată de o frumoasă prezentare a echipei, cu gladiatori și flăcări pe gheaţă, plus intonarea imnului național al României de către Maria Crăciun, eleva Liceului de Arte Galați. Au fost şi momente jenante, când crainicul n-a ştiut numele echipei gălăţene, "CSU Dunărea" în loc de CSM Dunărea.

Altfel, cealaltă partida a zilei, dintre Sportul Studențesc și Corona Brașov, a fost una extrem de facilă pentru campioana braşoveană, care s-a impus cu un scor record: 30-0.

Citit 1319 ori Ultima modificare Joi, 11 Septembrie 2014 01:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.