Meme îl laudă pe Stan!

Meme îl laudă pe Stan!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ex-„oţelarul” este de părere că Marius Stan, directorul general al Oţelului, a fost, în 2008, cel mai bun conducător de club din România *

Regretă exuberanţa de la gol

Fluierat şi înjurat de unii, aplaudat şi pupat de alţii, fostul conducător al Oţelului a fost, categoric, omul extremelor şi la partida de duminică după-amiază. La golul de 2-0 al formaţiei ialomiţene, la care îndeplineşte funcţia de manager general, Meme Stoica a sărit în sus ca pop-cornul, parcă pusese mâna pe trofeu.

Gălăţenii n-au gustat momentul şi au reacţionat ca atare. La finalul jocului, Stoica şi-a cerut scuze pentru momentul de euforie: „Chiar nu trebuia să fac acest gest, mai ales că eram pe stadionul pe care am lucrat atâta timp. Regret, dar în acea clipă am conştientizat cât de aproape sunt de o mare performanţă cu Unirea Urziceni.”

„Oţelul nu retrogradează”

Mihai Stoica nu şi-a uitat fostul prieten, ba chiar l-a lăudat pe Marius Stan, fără să-l omită însă pe antrenorul Petre Grigoraş. „Eu zic că Oţelul nu retrogradează pentru că este la şase puncte de Gaz Metan Mediaş şi, în caz de egalitate de puncte, are avantajul meciurilor directe. Oţelul nu merită să cadă în B pentru că joacă fotbal, nu-l păcăleşte ca alţii!”, a afirmat oficialul Urziceniului.

„Marius şi Grig fac o treabă extraordinară aici şi repet ceea ce am zis lunile trecute. Din punctul meu de vedere, Marius a fost cel mai bun preşedinte de club în 2008, iar Grig a fost al doilea, după Dan Petrescu. Asta-i părerea mea”, a adăugat ex-„oţelarul”.

Foto: Prosport

Citit 1083 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.