OŢELUL pune în vânzare, de vineri, BILETELE pentru MECIUL CU STEAUA

OŢELUL pune în vânzare, de vineri, BILETELE pentru MECIUL CU STEAUA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Oţelul Galaţi a anunţat că va pune de astăzi în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua Bucureşti, din etapa a 10-a a Ligii I, care se va disputa duminică, 5 octombrie, de la ora 16:00, pe Stadionul Oţelul. Conducerea clubului gălăţean a precizat că a luat această măsură pentru a evita producerea aglomeraţiei la casele de bilete, pe fondul interesului crescut al publicului gălăţean pentru această partidă.

Biletele vor putea fi achiziţionate de la toate cele patru case de bilete din jurul Stadionului Oţelul, astăzi şi sâmbătă, între orele 10.00 şi 16.00, iar duminică, de la ora 10.00.

Prețurile tichetelor de acces la partida FC Oţelul - Steaua Bucureşti sunt următoarele: 30 de lei la Tribuna 0, 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna II, 5 lei la Peluza Nord, 2 lei în sectorul galeriei Oţelului, 15 lei în Peluza Sud - sectorul galeriei oaspeţilor. Indiferent de sector şi tribună, biletele pentru femei costă 5 lei. Copiii cu vârste mai mici de 14 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de intrare gratuită.

Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului, a declarat că echipa gălăţeană va avea şanse de a obţine un rezultat favorabil doar dacă va avea parte de o susţinere puternică din partea suporterilor. „În condiţiile în care echipa noastră are probleme cu pregătirea fizică, pentru a obţine un rezultat bun ne trebuie energie suplimentară transmisă de public, iar fără sprijinul suporterilor nu cred că este posibil să reuşim”, a spus Munteanu.

CITEŞTE ŞI: Oţelul are şansa revanşei pentru eşecul de luni seară, joacă cu Pandurii în Cupa României

Citit 1494 ori Ultima modificare Joi, 02 Octombrie 2014 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.