BASCHET FEMININ/ Duelul americancelor pe „parchet” gălăţean
Foto: Cele patru americance de la Phoenix (foto: S Baciu)

BASCHET FEMININ/ Duelul americancelor pe „parchet” gălăţean
Cele patru americance de la Phoenix (foto: S Baciu)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin, Phoenix va juca, astăzi, 11 octombrie, de la ora 18,30, la Sala Sporturilor „Dunărea”, cu Nova Vita Tg.Mureş,  în cadrul etapei a IV-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

Cu două victorii şi o înfrângere, echipa gălăţeană se află pe locul patru al clasamentului, la egalitate de puncte cu Nova, aflată pe locul trei graţie coşaverajului superior, ceea ce face această partidă şi mai atractivă. Cele cinci jucătoare din SUA aduse în această vară în lotul Nova Vita au sporit potenţialul acestei echipe faţă de sezonul trecut, anunţându-se şi din acest punct de vedere un duel interesant, între americance, având în vedere că şi în componenţa echipei gălăţene se află patru jucătoare de peste ocean.

Chelsey Lee, cea mai în f0ormă jucătoare de la Phoenix, spune că este nevoie de concentrare totală pentru a se evita o surpriză neplăcută. „Abordăm acest meci ca pe oricare altul, cu gândul doar la victorie, iar pentru a o obţine este nevoie de concentrare maximă”, a declarat Chelsey Lee, cu o medie de 19,3 puncte pe meci.

Pentru partida de astăzi, antrenorul Theodosios Paralikas are întregul lot apt de joc, inclusiv Andra Ionescu, care a revenit după o lungă perioadă de recuperare.

Citit 825 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 02:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.