VOLEIBALIŞTII de la Arcada ÎNCEP CAMPIONATUL ţintind primele locuri

VOLEIBALIŞTII de la Arcada ÎNCEP CAMPIONATUL ţintind primele locuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce şi-au făcut încălzirea cu cele două partide din prima fază a Cupei României, echipele din prima ligă masculină de volei încep, în acest weekend, o nouă ediţiei a campionatului Diviziei A1, una care se anunţă cea mai disputată din ultimii ani.

Arcada Galaţi, care s-a fortificat cu şase jucători de mare valoare în intersezon, şi-a fixat ca obiectiv clasare în primele cinci locuri, care să-i dea dreptul de participare în cupele europene, conform antrenorul Marian Apostu.

„Este primul an când în voleiul masculin românesc toate echipele se întăresc, va fi un campionat mult mai strâns. Dacă s-ar fi păstrat nivelul valoric din sezonul trecut al adversarelor, cu lotul de acum poate am fi putut ţinti chiar unul din primele două locuri, dar şi ceilalţi au devenit mai puternici. Toată lumea vrea mai mult de la noi, eu spun că va fi mulţumitor dacă reuşim să creştem cel puţin două locuri faţă de campionatul trecut, când am terminat pe şapte. Să ne clasăm pe un loc calificant într-o cupă europeană, acesta ne este obiectivul”, a declarat Marian Apostu.

În prima etapă, Arcada va evolua în deplasare, cu CSM Bucureşti, duminică, de la ora 16.00. Gălăţenii pot urmări meciul la Digisport 3, care va televiza partida în direct.

Citit 828 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 09:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.