„Să alergăm pentru Mihai" în Grădina Publică
Foto: Mihai Alexandru Nistor

„Să alergăm pentru Mihai" în Grădina Publică
Mihai Alexandru Nistor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atleţii amatori gălăţeni din grupul „Să alergăm pe Faleză” organizează în Grădina Publică, duminică, 19 octombrie, o nouă acţiune umanitară, un cros la care sunt aşteptaţi cei paşionaţi de mişcare în aer liber, care astfel pot îmbina utilul cu plăcutul. După cele două reuşite, din luna mai, când gălăţenii „au alergat pentru Valeriu”, respectiv din luna iulie, când i-au oferit lui Alin şansa unei copilării normale, un nou caz similar a atras atenţia lui Cristi Onofrei, iniţiatorul crosului de duminică, ce se va desfăşura începând cu ora 9,00. Este vorba de Mihai Alexandru Nistor (foto), un băieţel de doar un an şi trei luni, care „aude” doar vibraţia vocilor părinţilor şi care, pentru a putea auzi ca orice alt copil, are nevoie de implant cohlear. Problema este că acesta costă aproximativ 50.000 de euro, Casa de Asigurări de Sănătate putând acoperi doar jumătate din sumă.

La crosul umanitar de duminică se va alerga maximum 10 km (adică zece ture de parc), fiecare după cât îi permite pregătirea fizică, participanţii contribuind şi cu donaţii pentru Mihai Alexandru. Organizatorii speră într-o colectă cât mai consistentă, mai ales că foarte mulţi gălăţeni au arătat duminica trecută că sunt doritori de mişcare şi totodată deschişi spre acte caritabile, având în vedere numărul mare de participanţi la prima ediţie a Semimaratonului Galaţi.

Altfel, cei care nu pot participa la eveniment dar vor totuşi să-l ajute pe micuţul Mihai Alexandru, pot face donaţii în conturile deschise pe numele mamei copilului, Gina Nistor. Contul în euro este RO12BTRLEURCRT0099896901 şi cel în lei - RO75BTRL01801201998969XX.

CITEŞTE ŞI: SUFERINŢA a doi părinţi din Galaţi: Au nevoie de 25.000 de euro pentru ca băiatul lor să audă

Citit 2008 ori Ultima modificare Vineri, 17 Octombrie 2014 12:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.