OŢELUL vrea un fundaş format la AJAX
Foto: Bryan Ottenhoff

OŢELUL vrea un fundaş format la AJAX
Bryan Ottenhoff
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zona centrală a defensivei gălăţene va fi fortificată cu un jucător olandez * Contractul ar urma să fie semnat astăzi


Problemele din defensivă de la ultimele meciuri i-au determinat pe cei din conducerea Oţelului să caute soluţii pentru acest compartiment, astfel că s-au orientat spre un jucător olandez liber de contract, care poate fi legitimat imediat. Este vorba de Bryan Ottenhoff, în vârstă de 23 de ani, care este un produs al Academiei celor de la Ajax. Acesta a ajuns luni seară în Bucureşti, iar astăzi urmează să ajungă în Galaţi să semneze contractul cu gruparea roş-alb-albastră. Ultima dată a jucat în liga secundă olandeză, la formaţia Almere, pentru care a bifat 29 de apariţii. Vine din postura de jucător liber de contract, astfel că poate fi legitimate imediat, cei din stafful tehnic fiind impresionaţi de ce au văzut în inregistrările video cu evoluţiile olandezului. Dacă la antrenamente va arăta că stă bine cu pregătirea fizică, nu este exclus să debuteze la Oţelul chiar din meciul următor, cel cu Astra, programat duminică la Galaţi de la ora 17.30.

Altfel, antrenorul Tibor Selymeş s-a declarat încântat de evoluţia şi rezultatul echipei sale din meciul de luni seară de la Ploieşti, scor 0-0 cu Petrolul, în etapa a 13-a din Liga I. „Îmi felicit echipa pentru atitudine şi dăruire. Hotoboc a fost de netrecut astăzi, a fost fantastic! Uşor-uşor începem să facem puncte. Dacă o să jucăm tot așa cu Astra, pe terenul nostru, sunt convins că o să le punem probleme. Orice punct ne ajută. A fost un punct muncit, un punct de care aveam nevoie. Nu e uşor să scoţi egal la Petrolul, dar uşor-uşor începem să ne mişcăm şi acesta e un lucru bun. Cu două-trei mutări în lot la iarnă avem şanse să ne salvăm de la retrogradare", a declarat Selymeş.

De partea cealaltă Gigi Mulţescu, antrenorul Petrolului, a subliniat buna pregătire a partidei de către cei de la Oţelul. "Ei au obţinut un punct cu noi şi nu invers. Noi am pierdut două. Au pregătit foarte bine meciul şi nu ne-au dat spaţii. Este mai uşor să distrugi decât să construieşti, dar nu am avut nici şansă. Am ratat mult, a fost şi o lipsă de inspiraţie în faţa porţii, iar când am reuşit să punem cu adevărat în pericol poarta, a intervenit bara sau Hotoboc. Noi am prins toate echipele în perioada lor de revenire, aşa s-a întâmplat şi cu Ceahlăul", a declarat Gigi Mulţescu la LookTV.

Citeşte şi: OŢELUL TRĂIEŞTE! PUNCT obţinut la Petrolul

Citit 1529 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.