FR Baschet: Chelsey Lee, jucătoarea etapei a opta

FR Baschet: Chelsey Lee, jucătoarea etapei a opta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Federaţia Română de Baschet a desemnat-o pe americanca Chelsey Lee, de la Phoenix "U" Galaţi, drept jucătoarea etapei a opta a LNBF ca urmare a prestaţiei sale foarte bune în meciul câştigat luni seară, în deplasare, cu Universitatea Cluj, scor 86-63. Chelsey Lee a bifat cu această ocazie cel de-al cincilea "double-double" din sezonul regulat, cu 20 de puncte şi 16 recuperări. 

Baschetbalistele de la Phoenix „U” vor juca în această seară, de la ora 18,30, la Sala Sporturilor „Dunărea” cu lidera clasamentului, CSM Târgovişte, în cadrul etapei a noua a Ligii Naţionale de baschet feminin. Cu şase victorii şi două înfrângeri, echipa gălăţeană se află pe locul şase, la egalitate de puncte cu CSU Alba Iulia şi CSBT Alexandria, coşaverajul facând diferenţa.

"Sperăm la un joc cât mai bun şi ca niciuna dintre jucătoare să nu se accidenteze. Ne aşteaptă o perioadă încărcată şi este nevoie de toată echipa şi pentru meciurile de sâmbătă şi duminică, din deplasare, cu Timişoara şi Arad”, a declarat antrenorul Theodosios Paralikas. 

Altfel, echipa feminină Under 20 a clubului Phoenix a pierdut, luni seară, în deplasare, într-un meci din eşalonul secund - tineret, în faţa celor de la Napoca Baschet School Cluj, scor 74-70. Din formaţia gălăţeană fac parte Andreea Creţu, Alexandra Graur, Mihaela Hurduc, Andreea Şoptică, Bianca şi Denisa Fota - toate din lotul echipei din Liga Naţională, plus câteva jucătoare de la LPS: Diana Răcuciu, Lăcrămioara Hamza şi Florentina Grigoraş.

Citit 601 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.