Sâmbătă şi duminică, la Galaţi, zile pline pentru amatorii sportului

Sâmbătă şi duminică, la Galaţi, zile pline pentru amatorii sportului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Voleiul de calitate ţine capul de afiş al acestei zile. De la ora 17.00, Arcada îşi măsoară forţele cu VCM LPS Piatra Neamţ, în cadrul etapei a cincea a primului eşalon masculin. În precedentele meciuri din acest sezon, gălăţenii au marcat un uşor crescendo, de la o etapă la alta. Exemplul cel mai elocvent este partida de acum o săptămână, când elevii antrenorului Marian Apostu au fost la un singur pas de a produce o surpriză de proporţii, chiar pe terenul campionilor de la Tomis Constanţa. Întâlnirea de astăzi se va desfăşura la Sala Sporturilor „Dunărea”.

Rămânând în domeniul voleiului, să spunem că fetele de la CSU Galaţi (antrenate de Ileana Berdilă) vor juca meciul etapei a treia în Sala „Siderurgistul”, de la ora 11,00. Parteneră este echipa ieşeană Ştiinţa Miroslava.

* Echipele gălăţene de handbal din eşalonul doi au programe diferite. Fetele de la Danubius CSU au etapă liberă, pregătind ultimele două partide din tur, în timp ce băieţii se deplasează la Ştiinţa II Bacău.

Astăzi, în sala proprie, junioarele I de la CSS întâlnesc, de la ora 12,00, echipa CSS Slobozia. Juniorii mari ai CS Şcolar vor juca duminică, în deplasare, cu CSS Medgidia, iar fetele Handbal Art se vor deplasa la LPS Brăila.

* Baschetbaliştii juniori ai Phoenix LPS vor juca în deplasare, astăzi, cu CSS 1 Bucureşti. Cu câteva zile în urmă, respectiva echipă a obţinut o foarte preţioasă victorie: 61-57 cu CSS Ploieşti.

Cuplaj de baschet juniori - Under 16, mâine, la Şcoala Gimnazială Nr. 3. De la ora 12.30, joacă băieţii de la Phoenix LPS cu Four Sports Bucureşti, iar de la ora 14.00 este rândul fetelor să întâlnească CSU Braşov.

Citit 821 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 07:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.