BASCHET/ Phoenix a RENUNŢAT la una dintre americance
Foto: Nicole Hamilton

BASCHET/ Phoenix a RENUNŢAT la una dintre americance
Nicole Hamilton
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea echipei de baschet feminin Phoenix Galaţi, aflată pe locul şase în Liga Naţională, a decis să renunţe la serviciile uneia dintre cele patru americance transferate în vară, Nicole Hamilton. Decizia a fost motivată de managerul general al clubului, Florin Nini, prin randamentul nesatisfăcător al jucătoarei în cauză în cele 11 meciuri de campionat disputate până acum.

„S-a renunţat la serviciile lui Hamilton, deoarece aportul ei în echipă a fost prea mic faţă de ce ne dorim în acest campionat. Rolul ei în cadrul echipei va fi preluat de Sakelle Daniels, o altă jucătoare americană, care a venit la echipă săptămâna trecută”, a declarat Florin Nini.

Nicole Hamilton a avut la Phoenix un bilanţ total, în cele 11 meciuri de campionat, de 115 puncte marcate, 30 de pase decisive şi 45 de recuperări. Procentajele sale de reuşită la aruncările la coş de 2 puncte au fost cele mai mici din echipă, cu o medie de 32 la sută, în timp ce la aruncările de 3 puncte a avut un procentaj de 33 la sută.

Cu Nicole Hamilton evoluând în medie 23 de minute pe meci, Phoenix a obţinut şase victorii în Liga Naţională şi a pierdut de cinci ori.

Până la finalul turului, Phoenix mai are de disputat două partide, în deplasare cu CSBT Alexandria (miercuri, 19 noiembrie) şi la Oradea, cu Universitatea CSM, pe 24 noiembrie.

Citit 588 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Noiembrie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.