HOCHEI/ Dunărea e ca şi CALIFICATĂ în semifinale

HOCHEI/ Dunărea e ca şi CALIFICATĂ în semifinale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea Galaţi a câştigat ultimele două partide susţine în cadrul sezonului regulat al Ligii Naţionale, ambele disputate pe teren propriu în compania celor de la Sportul Studenţesc, scor 9-5, respectiv, 24-1. Astfel, cu un bilanţ de 12 puncte din patru victorii, Dunărea a încheiat prima fază a campionatului pe locul 4.

Într-un alt meci important al sezonului regulat, Steaua a învins pe Progym Gheorghieni (locul 5) cu 11-3, victorie cu care a terminat pe primul loc şi a împins pe Sport Club Miercurea Ciuc pe poziţia a treia şi în afara luptei pentru medalii. În acest an, campionatul se desfăşoară după un sistem mai ciudat, acceptat de cele două echipe româneşti ce joacă şi în Liga Mol (Corona Braşov şi SC M. Ciuc), conform căruia dacă una dintre acestea nu termină sezonul regulat pe unul din primele două locuri este eliminată din faza a doua şi va juca direct în play-off pentru locurile 5-6. În această situaţie se află SC M. Ciuc, în timp ce Corona, prin ocuparea locului 2, este singura calificată direct în semifinale.

Celelalte trei locuri ale semifinalelor play-off-ului naţional vor fi disputate de Steaua Rangers, Dunărea Galaţi, Progym Gheorghieni şi Sportul Studenţesc, pe durata a nouă turnee, care se vor desfăşura până în februarie anul viitor. Astfel, Dunărea are asigurat un loc în semifinale, în condiţiile în care Sportul nu are potenţial pentru a evita ultima poziţie.

Citit 976 ori Ultima modificare Luni, 01 Decembrie 2014 19:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.