SUSŢINE OŢELUL şi CÂŞTIGĂ o plecare cu echipa în cantonament!

SUSŢINE OŢELUL şi CÂŞTIGĂ o plecare cu echipa în cantonament!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru echipa de fotbal Oţelul Galaţi, partida de duminică, de pe teren propriu, cu ASA Târgu Mureş, din ultima etapă a turului Ligii I, este ultima în faţa propriilor suporteri din acest an, al aniversării a 50 de ani de existenţă. Atât pentru a avea alături cât mai mulţi fani la acest meci cu o miză foarte mare, cât şi pentru a marca semicentenarul, cei din cadrul clubul au anunţat că 50 de fotbalişti de legendă din istoria Oţelului, desemnaţi de site-ul suporterilor dunareabatrana.ro, sunt invitaţi să asiste la partidă, ocazie cu care le vor fi oferite abonamente pe viaţă la tribuna zero.

De asemenea, spectatorii care îşi vor susţine din tribună favoriţii la duelul cu ASA vor avea ocazia să câştige un premiu de invidiat, participarea alături de echipă în cantonamentul din străinătate de pregătire a returului. Cel mai norocos dintre suporteri va fi desemnat în cadrul unei tombole, taloanele de participare putând fi ridicate de la casele de bilete în momentul cumpărării tichetelor de acces în stadion. Posesorii de abonamente trebuie să treacă şi ei pe la casele de bilete pentru a-şi lua taloanele de tombolă.

Partida Oţelul Galaţi - ASA Târgu Mureş va avea loc duminică, 7 decembrie, la Galaţi, de la ora 15.30, urmând să fie televizată de Look TV.

Citit 1449 ori Ultima modificare Marți, 02 Decembrie 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.