FOTBAL/ Oţelul îl vrea pe Iorga cu împrumut

FOTBAL/ Oţelul îl vrea pe Iorga cu împrumut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe lângă Neagu şi Râpă, acum la Steaua, cei de la Oţelul vor să reuşească readucerea la echipă a unui al treilea jucător din lotul cu care formaţia gălăţeană câştiga campionatul şi Supercupa în 2011, mijlocaşul Laurenţiu Iorga. Surse din anturajul jucătorului susţin că acesta şi-a dat acordul pentru a reveni la Oţelul şi mai este nevoie de acordul celor de la Pandurii Tg. Jiu, clubul la care este acum legitimat, pentru a se întoarce la Galaţi, sub formă de împrumut până în vară.

Laurenţiu Cătălin Iorga (26 de ani) a plecat de la Oţelul în urmă cu un an, la Astra Giurgiu. În returul campionatul trecut, nu a jucat decât în 8 partide pentru Astra (1 gol marcat), iar în vară a fost cedat la Pandurii, unde a jucat rar, intrând pe teren în 8 meciuri din prima jumătate a actualui sezon.

Un alt jucător aflat pe lista de achiziţii din această iarnă, Bănel Nicoliţă, a promis că acceptă oferta Oţelul dacă nu va găsi un angajament mai bun în străinătate. „Bănel ne-a asigurat că, dacă nu pleacă în străinătate, vine la noi, declinând alte oferte din ţară”, a spus Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului.

Antrenorul Tibor Selymes a declarat că pentru a se reuşi salvarea de la retrogradare este nevoie de fortificare lotului cu 5-6 jucători de valoare. Oţelul a încheiat turul Ligii pe penultimul loc, la o distanţă de şase puncte de prima poziţie de deasupra liniei care delimitează zona retrogradării.

Citit 2145 ori Ultima modificare Marți, 06 Ianuarie 2015 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.