TENIS/ S-au pus în vânzare biletele pentru Cupa Davis
Foto: Sursa foto: ebihoreanul.ro

TENIS/ S-au pus în vânzare biletele pentru Cupa Davis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iubitorii de tenis de înaltă calitate au ocazia să asiste la întâlnirea dintre România şi Israel, din cadrul Cupei Davis, turul I, zona Euro-Africană, în perioada 6-8 martie 2015, la Sala „Transilvania" din Sibiu.

Biletele şi abonamentele au fost puse în vânzare, online pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate corespunzător şi în magazinele Germanos. Abonamentele vor costa 100 de lei, în timp ce un tichet de o zi va costa 40 de lei. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (începând cu ora 13,00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora 15,00), iar duminică sunt programate celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13,00).

"Evenimentele de Cupa Davis şi Fed Cup sunt destinate tuturor fanilor români şi vrem ca aceste competiţii să ajungă în cât mai multe oraşe din ţară, pentru a le da posibilitatea cât mai multor persoane să ia contact cu jucătorii. Sperăm ca locul ales să fie de bun augur pentru băieţii noştri şi să ne mărim avantajul victoriilor în faţa Israelului. Acest lucru va fi posibil şi cu ajutorul fanilor, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare", a declarat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Altfel, echipa de FedCup a României a învins Spania, cu scorul 3-2, în meciurile disputate pe 7 şi 8 februarie, pe Patinoarul „Dunărea” din Galaţi. Mai multe despre VICTORIA ROMÂNIEI puteţi citi aici -->> http://www.viata-libera.ro/sport/63693-fed-cup-la-galati-irina-si-monica-au-fost-senzationale-victorie-romania


CITEŞTE ŞI: SIMONA HALEP LA GALAŢI/ Spectaculoasa transformare a Patinoarului: DE LA HOCHEI LA TENIS (VIDEO)

Citit 1038 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 22:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.