Oţelul a dat primul GOL după patru luni, dar A PIERDUT două puncte uriaşe

Oţelul a dat primul GOL după patru luni, dar A PIERDUT două puncte uriaşe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Soarta a făcut ca Oţelul să-şi joace ţinerea în viaţă a şanselor de evitare a retrogradării şi a desfiinţării chiar în ziua în care “părintele” clubului, Victor “Puiu” Vasilache, a fost condus pe ultimul drum. Lupta pentru rămânerea în viaţă a fost începută inspirat de Florin Marin, cu Tudorie în atac, puştiul gălăţean reuşind să dea repede (min. 10) pasa decisivă la deschiderea scorului. Demarcare perfectă, a rămas doar cu portarul în faţă, în careu, dar lateral stânga, în locul unui şut din unghi închis a ales intelligent să-i paseze lui Iorga, care a înscris din poziţie ideală. Oţelul înscria pentru prima dată după patru luni.

Roş-alb-albaştrii au continuat să controleze disputa, prima acţiune ofensivă semnificativă a oaspeţilor fiind un şut din lateral dreapta al lui Matei, scos de Hotoboc de la colţul scurt. Cernat a avut de două şansa desprinderii (min. 39 şi 53).

Cam de pe la jumătatea reprizei secunde, braşovenii au început să joace mai curajos, eforturile acestora concretizându-se în golul egalizator (min. 67): Hotoboc a respins în faţă un şut din afara careului, mingea s-a dus la Constantinescu care a înscris în poarta goală.

Au urmat câteva minute bune de presiune ofensivă a Oţelului, câteva cornere consecutive, însă tot braşovenii au avut cu adevărat ocazia golului victoriei (min. 75), la o eroare a lui Miron, Hotoboc reuşind să pună mâna şi să oprească mingea din drumul spre poartă. A urmat şi eliminarea lui Altama (min. 83), iar Oţelul n-a mai avut puterea de a forţa pe final. Doar egal şi şanse aproape numai teoretice de evitare a retrogradării pentru Oţelul.

 

OŢELUL GALAŢI – FC BRAŞOV 1-1 (1-0)

Meci disputat sâmbătă seară, în etapa a 20-a din Liga I

Stadion Oţelul, spectatori 1.500

Au marcat: Iorga min. 10, Constantinescu min. 67

Oţelul: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Dan Popescu - Altama, Tavares – Iorga (Tătar min. 88’), Cernat, Hamroun (Brigido min. 77) – Tudorie (Yulu-Matondo min. 69), Antrenor Florin Marin.

Rezerve: Makalambay, Murgoci, Leca, Brigido, I. Popa, Tătar, Yulu-Matondo

FC Braşov: Iacob – G. Matei, Novakovic, Artjunin (Moraru min. 52), Novak - Leko, Zlomislic (L. Goian min. 85)- Cr. Ganea, Aganovic, Constantinescu - L. Ganea (Ţîră, min. 52). Antrenor Vjekoslav Lokica

Rezerve: Mutu, Străuţ, L. Goian, Moraru, C. Ţîră, Buga, Ciocâlteu

Cartonaşe galbene: Tudorie 42’,  Solomou 50’, Iorga 60’, Brigido 86’ / Artjunin 38’, Moraru 54’, Novak 76’

Cartonaş roşu: Altama 83’

Arbitri:Sebastian Colţescu (Craiova) - central, Bogdan Gheorghe (București) și Bogdan Velicu (Bucureşti) – asistenţi.

 

 

 

Citit 1971 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2015 20:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.