HOCHEI/ Nimenko a scăpat de suspendare și poate juca pentru Dunărea în meciul calificării în finală

HOCHEI/ Nimenko a scăpat de suspendare și poate juca pentru Dunărea în meciul calificării în finală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de hochei pe gheață CSM Dunărea va susține luni, 16 martie, de la ora 17,30, meciul cinci, ultimul și totodată decisiv, al semifinalei Ligii Naționale, în compania deținătoarei titlului de campioană, Corona Brașov.

CSM Dunărea va putea conta în această partidă şi pe unul dintre cei mai importanţi ai săi, ucrainianul Dmytro Nimenko. Acesta a primit pedeapsă de meci în jocul al treilea al semifinalei, primul de la Braşov, iar Comisia de Disciplină l-a suspendat pentru patru partide. CSM Dunărea a făcut apel, a adus ca probă înregistrarea video a meciului, demonstrând că Nimenko nu şi-a scuipat adversarul, aşa cum au considerat arbitrii. Duminică, apelul clubului gălăţean a fost admis, astfel că suspendarea lui Nimenko a fost ridicată şi acesta va putea juca.

Altfel, la Patinoarul „Dunărea” va fi un cuplaj de două partide, ambele cu aceeaşi miză. În cealalată semifinală este acelaşi scor la general, 2-2, iar Steaua, din postura de echipă gazdă, a ales să-şi joace meciul decisiv, cu Progym Gheorgheni, tot la Galaţi. Acesta se va disputa tot luni, de la ora 20.00, după partida Dunărea – Corona.


CITEŞTE ŞI: TOŢI PENTRU GALAŢI/ Unitate cum nu a mai fost vreodată în oraş la meciul pentru o FINALĂ ISTORICĂ

Citit 1193 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 01:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.