TOŢI PENTRU GALAŢI! Mihai Pantea, preşedintele CSU: “Venim la hochei, e meciul în care nu mai vorbim de un club anume, e meciul Galaţiului”

TOŢI PENTRU GALAŢI! Mihai Pantea, preşedintele CSU: “Venim la hochei, e meciul în care nu mai vorbim de un club anume, e meciul Galaţiului”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unitate fără precedent în sportul gălăţean, generată de meciul decisiv pentru calificarea în finala campionatului pe care echipa de hochei CSM Dunărea îl va susţine în această, seară, de la ora 17.00, cu Corona Braşov, la Patinoarul “Dunărea”.

Aproape toate cluburile sportive din Galaţi şi-au mobilizat sportivii, special pentru a-i susţine din tribune pe hocheiştii de la CSM Dunărea.

Mihai Pantea, preşedintele CSU, a spus că va fi în tribunele Patinoarului cel puţin cu componenţii celor două echipei de handbal. "Le-am transmis şi celorlalte secţii ale clubului că îi aşteptăm pe toţi la patinoar. La o astfel de miză, nu mai este vorba de CSM Dunărea, CSU, Oţelul, Phoenix sau orice alt club anume. Este vorba de Galaţi. Noi vom fi acolo, toţi pentru Galaţi!", a afirmat Mihai Pantea.

Nici echipa de fotbal din liga a treia, Metalosport, nu va absenta de la "meciul Galaţiului". "Vom fi acolo, cu toată echipa şi sper că nu numai. I-am rugat pe băieţii noştri să încerce să-şi convingă şi prietenii să vină. Trebuie să umplem patinoarul şi sunt convins că Galaţiul poate face asta", a fost mesajul lui Dorin Butunoi, preşedintele Metalosport.

David Asandei, antrenorul echipei de futsal United, din Liga I, a mărturisit că, dacă ar fi programat antrenament la ora meciului de hochei, n-ar fi avut cu cine să-l facă. "Nu se pune problema să nu fim la patinoar. Chiar dacă ipotetic aş fi vrut altceva, n-aş fi avut cum. Avem în echipă băieţi care au făcut hochei, discutând despre asta mi-au spus că dacă pun antrenament la ora aia, o să fiu singur în sală, iar ei vor fi la patinoar", a spus Asandei.

De asemenea, vor să vină la meci şi voleibaliştii de la Arcada. "Avem antrenament de la ora 17.00, dar încercăm să-l mutăm mai devreme, să vedem dacă ne permite programul de la sală. Vom fi la patinoar, chiar dacă nu prindem meciul de la început", a precizat antrenorul Marian Apostu.

De asemenea, echipa de fotbal Oţelul Galaţi (pentru detalii, CLICK AICI) şi formaţiile de seniori ale clubului de baschet Phoenix (detalii AICI) au confirmat că vor fi alături de hocheişti din tribunele Patinoarului.

De partea cealaltă, Corona Braşov a anunţat că va fi însoţită de aproximativ 200 de suporteri.

Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea va susţine în această seară, de la ora 17.30, meciul al cincilea, ultimul şi totodată decisiv, al semifinalei Ligii Naţionale, în compania deţinătoarei titlului de campioană, Corona Braşov.

Dunărea a câştigat, la Galaţi, primele două meciuri ale semifinalei, apoi le-a pierdut pe cele două de la Braşov, astfel că finalista se va decide în meciul din această seară, de la Patinoarul "Dunărea”.

 

Citit 1882 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2015 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.