Turneul Futures de la Galați: Talabă s-a calificat în finala de dublu

Turneul Futures de la Galați: Talabă s-a calificat în finala de dublu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălățeanca Gabriela Talabă va juca astăzi, 5 iunie, în finala de dublu a turneului de tenis de categorie Futures de la Galați, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. În semifinală, perechea Gabriela Talabă/Oana Simion a învins perechea favorită a turneului Charlotte Klasen/Daiana Negreanu (Germania/România), cu scorul 7-5, 6-3.

În finală, perechea Talabă/Simion va întâlni perechea Daniela Ciobanu/Camelia Hristea (R. Moldova/România). De altfel, Daniela Ciobanu a câștigat finala de dublu a turneului de săptămâna trecută, când a jucat alături de Alexandra Perper.

Finala de dublu se va desfășura pe terenul doi al bazei Viva Tenis Club (Aleea Meteo, Bariera Traian) începând cu ora 11,00, iar pe terenul principal, de la ora 11,00, se vor disputa semifinalele de simplu: Irina Bara - Anna-Giulia Remondina, urmată de partida Diana Buzean - Cristina Dinu.  

Acesta este al doilea turneu feminin consecutiv, de categorie Futures, care se desfăşoară în Galaţi, la baza sportivă Viva Tenis Club, iar săptămâna viitoare va avea loc încă unul, de data aceasta de categorie superioară, un Challenger cu premii de 25.000 de dolari, unde Patricia Ţig este favorita turneului, iar Gabriela Talabă şi Simona Ionescu se află pe tabloul de calificări. Sâmbătă și duminică vor avea loc primele meciuri din tabloul de calificări. 

Citit 757 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2015 07:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.