TURNEUL FUTURES DE LA GALAŢI: Diana Buzean a câştigat trofeul ITF Pro
Foto: Diana Buzean (stânga) şi Irina Bara, finalistele turneului Futures

TURNEUL FUTURES DE LA GALAŢI: Diana Buzean a câştigat trofeul ITF Pro
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Jucătoarea româncă Diana Buzean, locul 426 WTA şi cap de serie numărul 5, a cucerit trofeul turneului de categorie Futures de la Galaţi, dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari după ce a învins-o pe Irina Bara, cap de serie numărul 3 şi locul 389 WTA, cu scorul 6-3, 4-6, 6-3.

Finala a fost una intensă, cu game-uri foarte lungi şi dese răsturnări de scor. Deşi accidentată când era condusă cu 4-1, în primul set, Irina Bara a cerut time-out-ul medical abia la scorul de 5-2, şi a continuat să joace la fel de intens pe toată perioada partidei, reuşind să câştige setul al doilea şi să trimită astfel meciul în setul decisiv.

„Supărarea mea este mare, nu că am pierdut astăzi, ci pentru că sunt accidentată, acum şi la gleznă, după accidentarea de la genunchiul drept. A fost un meci frumos, în care am jucat amândouă bine”, a declarat în lacrimi, Irina Bara, care este pentru a doua oară finalistă a unui turneu gălăţean, după cel de anul trecut, din iulie, câştigat de gălăţeanca Patricia Ţig.

„După scor acest meci a părut unul uşor, dar pe teren a fost altceva. Vin după o perioadă în care nu m-am antrenat foarte mult. Cumva am venit nepregătită pentru acest turneu, dar am reuşit să ajung până în finală şi să o şi câştig. Acelaşi lucru mi-l doresc şi pentru turneul de săptămâna viitoare, orice jucător îşi doreşte să joace o finală”, a declarat câştigătoarea trofeului, Diana Buzean, care are deja în palmares 11 trofee ITF de simplu şi 45 trofee de dublu.  

Citit 1431 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2015 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.