Oţelul este în negocieri avansate cu FC Botoşani pentru cedarea lui Miron

Oţelul este în negocieri avansate cu FC Botoşani pentru cedarea lui Miron
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Fundaşul central al Oţelului a primit acordul clubului de a se antrena şi discuta un posibil contract cu echipa botoşăneană

După Tudorie, transferat la FCSB, Oţelul este foarte aproape de se despărţi şi de celălalt jucător al său component al echipei naţionale de tineret, fundaşul central George Miron.

Acesta este foarte aproape de a semna cu una dintre reprezentantele fotbalului românesc în Europa League, FC Botoşani. El a ajuns de duminică la echipa din nordul Moldovei, având acordul conducerii FC Oţelul  de a se antrena cu formaţia de Liga I şi de a–şi negocia un eventual contract, deşi oferta pentru clubul gălăţean nu este una deosebit de atractivă.

Cornel Sfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a spus că Miron va fi deţinut în coproprietate cu Oţelul. „Avem nefericirea cu accidentarea lui Ngadeu, nu puteam rămâne în doi fundași centrali. Miron este  un jucător de perspectivă, e și la lotul de tineret, este un jucător pe care ni l-am dorit cu toții, o achiziție bună. Este un fundaş central carea  evoluat la Oţelul, echipă cu care îl vom deţine în coproprietate”, a declarat Sfaiţer.

Deşi din afirmaţiile preşedintelui clubului din Botoşani se înţelege că transferul este perfectat, cei de la Oţelul au spus luni după-amiază că încă nu s-a semnat niciun document. „Sunt negocieri avansate, dar deocamdată nu s-a semnat nimic. Are acordul nostru să se antreneze acolo şi să-şi negocieze posibilul contract. Am înţeles de la Miron că, în principiu, este mulţumit de ce i se oferă acolo”, a precizat Ovidiu Burcă, manager sportiv FC Oţelul.

Sursele „Vieţii libere” spun că Oţelul nu va încasa în acest moment niciun ban dacă negocierile cu FC Botoşani se vor finaliza, trebuind să se mulţumească cu un procent semnificativ dintr-un eventual transfer ulterior, în condiţiile în care până acum nu au avut nicio o ofertă mai bună iar Miron îşi doreşte foarte mult să plece la o echipă cu care să continue să joace în prima liga. Totodată, nu este exclus ca în ultimul moment să apară o altă destinaţie pentru jucător, alte două cluburi din Liga I arătându-se în ultimele zile foarte interesate de Miron, dar încă nu au făcut o ofertă concretă.

Fotbalistul născut în Galaţi are  21 de ani şi a debutat în Liga I sezonul trecut, la meciul din deplasare cu FC Braşov (11 august 2014), scor 1-1.  A bifat până la sfârşitul campionatului 22 de meciuri în prima ligă şi un gol marcat în partida de pe teren propriu cu FC Viitorul din 22 aprilie 2015, câştigată cu 3-0.

Citit 2811 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2015 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.