COMPETIŢIE de minifotbal ADRESATĂ FIRMELOR din Galaţi, pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos

COMPETIŢIE de minifotbal ADRESATĂ FIRMELOR din Galaţi, pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În Galaţi a început organizarea  „Cupei Companiilor”, o competiţie de minifotbal destinată angajaţilor companiilor şi instituţiilor din oraş şi care are ca scop promovarea mişcării, a unui stil de viaţă sănătos. Echipele vor fi formate din 5 jucători plus portarul şi maximum 6 rezerve, acestea urmând să fie formate din persoane aflate într-o relaţie contractuală cu firma pe care o reprezintă. Sunt acceptaţi să joace pentru fiecare echipă cel mult trei jucători invitaţi, din afara firmei respective. Conform regulamentului, nu se acceptă jucători activi, profesionişti legitimaţi în primele trei ligi de fotbal naţionale sau de futsal.

Turneul va avea loc la baza sportivă Siderurgistul în perioada 29 iulie – 2 august, dar termenul limită pentru înscriere va expira foarte curând, vineri -10 iulie. Taxa de participare este de 1.000 lei de echipă, iar înscrierile se fac online, prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Unul dintre oamenii de fotbal care fac parte din comitetul de organizare este Viorel Tănase, noul antrenor al echipei Metalosport (care îşi va schimba denumirea în ASC Oţelul). „Cupa Companiilor înseamnă standarde de profesionalism pentru toate echipele înscrise. Se semnează un contract înainte de participare, se pune la dispoziţie un regulament de joc, arbitri profesionişti, asistenţă medicală şi, bineînţeles, premii pentru primele trei locuri dar şi individuale. Se face totul la nivel înalt. Se joaca într-un cadru organizat, e nevoie de astfel de competiţii pentru a promova mişcarea şi stilul de viaţă sănătos”, a spus Viorel Tănase.

Citit 2402 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2015 12:34

1 comentariu

 • postat de Electrica
  Joi, 09 Iulie 2015 14:42
  78.96.59.***
  In anul 2005, premiul I a fost castigat de echipa de la Electrica SA din care cu onoare am facut parte!
  Premiul a fost o barca Yamaha cu motor Peugeot in valoare de 10000 EUR.
  Organizatorii au spus atunci ca barca este inca in constructie! Cred ca si acum se lucreaza la ea ca nici pana in ziua de azi nu am primit-o!
  ...ce tzeapa ne-am luat! Pacat ! In rest atmosfera a fost super!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.