Florin Nini renunţă la “naţională” pentru Phoenix

Florin Nini renunţă la “naţională” pentru Phoenix
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălăţeanul Florin Nini, antrenorul echipei masculine Phoenix, promovată în această vară în prima ligă, şi totodată managerul clubului, a anunţat că s-a retras din funcţia de selecţioner al naţionalei feminine, cu care a participat la Campionatul European desfăşurat în luna iunie.

Florin Nini şi-a motivat decizia pe fondul schimbărilor în ceea ce priveşte programul echipei naţionale, care acum se suprapune cu cel al echipei de club. “Nu mai am cum să răspund pozitiv programului echipei naţionale. Dacă s-ar fi păstrat perioada de calificare după terminarea sezonului, pe timpul verii, când antrenorii nu mai sunt implicaţi în munca de club, mi-aş fi continuat proiectul la lotul naţional”, a spus Florin Nini. 

Antrenorul gălăţean a spus că a ales să se dedice acţivităţii de la club. “Concentrarea mea este acum pe proiectul Phoenix, îmi doresc să avem rezultate bune atât la echipa feminină, cât şi la cea masculină. Consider că promovarea în primă ligă este o provocare importantă şi, în ceea ce mă priveşte, o misiune extrem de grea având în vedere că nu beneficiem de un buget mare. Mi-am dorit acest lucru, aşa că lupt pentru club, pentru oraşul meu”, a spus Florin Nini. 

Altfel, echipa masculină Phoenix va disputa câte două partide de verificare, în deplasare, în compania echipelor de primă ligă CSU Craiova (vineri şi sâmbătă) şi BCMU Piteşti (3 şi 4 septembrie).

Citit 2167 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2015 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.