UPDATE / Handbaliştii de la CSU, doborîţi în ultimul sfert de oră

UPDATE / Handbaliştii de la CSU, doborîţi în ultimul sfert de oră
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Echipa masculină de handbal CSU Galaţi a fost învinsă, scor 23-34 (12-14), pe propriul teren, de HC Odorhei, în etapa a cincea din Liga Naţională. Partida a fost mult mai echilibrată decât o arată diferenţa de la final, echipa gălăţeană reuşind să joace de la egal la egal cu redutabilul adversar, pretendent la titlul, trei sferturi de meci. CSU a condus cu 9-6 la jumătatea primei reprize, cedând abia după minutul 45, moment în care oaspeţii aveau un singur gol avans (scor 19-20).


 

În etapa a cincea din Liga Naţională masculină, echipa gălăţeană CSU Danubius va evolua, sâmbătă, pe teren propriu în faţa uneia dintre cele mai puternice adversare din acest sezon, HC Odorhei. Meciul este programat de la ora 17,00 în Sala Sporturilor Dunărea şi se anunţă a fi un spectacol handbalistic de înalt nivel având în vedere că CSU a demonstrat până acum că pe teren propriu este greu de învins, iar de cealalată parte HC Odorhei are în lot handbalişti de mare valoare. De altfel, adversara de astăzi a echipei gălăţene este participantă în cupele europene şi una dintre pretendentele la câştigarea campionatului. HC Odorhei şi-a câştigat toate cele patru meciuri disputate în campionat, printre învinsele sale figurând şi campioana en-titre, HC Minaur Baia Mare.

Mihai Pantea, directorul CSU şi director tehnic al echipei gălăţene, admite că se porneşte din postura de outsider, dar aşteaptă de la handbaliştii săi o prestaţie care să mulţumească public. „Este clar că cei din Odorhei sunt marii favoriţii ai acestui meci, dar asta nu înseamnă că intrăm pe teren resemnaţi. Iar dacă nu vom putea obţăine un rezultat bun, măcar să oferim un meci spectaculos, să-i mulţumim prin joc şi atitudine pe cei care vin să ne susţină din tribună”, a spus Pantea.

Citit 1176 ori Ultima modificare Duminică, 13 Septembrie 2015 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.