Campioana CSM Dunărea, revenire de senzație în ultima repriză

Campioana CSM Dunărea, revenire de senzație în ultima repriză
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE: Echipa gălățeană CSM Dunărea, deținătoarea titlului de campioană, a învins formația Corona Brașov, scor 5-3, într-un meci de senzație, după ce la finalul primei reprize scorul era 0-3, iar la intrarea în ultima repriză scorul era 1-3.

 

Sâmbătă, de la ora 17,30 se va disputa al doilea meci, în cadrul etapei a doua din Liga Națională.


 

 

Deţinătoarea titlului de campioană, CSM Dunărea Galaţi, va juca pe gheaţa proprie, vineri (ora 19.00) şi sâmbătă (17.30), în compania formaţiei Corona Braşov, în cadrul etapei a doua din Liga Naţională de Hochei (LNH).

Partida de vineri, care va începe la ora 19.00, este prima confruntare dintre cele două echipe după „nebunia” din 16 martie, când Dunărea câştiga partida decisivă a semifinalei LNH în cele mai frumoase ultime 63 de secunde dintr-un meci din istoria hocheiului gălăţean: gol de 2-1 Dunărea, egalare reuşită de braşoveni după numai 16 secunde şi golul victoriei gălăţene cu 3-2 şi al calificării în finală când mai rămăseseră 29 de secunde.

„Cea mai frumoasă recompensă sufltească pentru câştigarea titlului de campioană ar fi să avem în tribune măcar jumătate dintre cei care ne-au susţinut la acel meci de poveste”, şi-a exprimat antrenorul Marius Trandafir speranţa unei asistenţe numeroase la jocurile din acest weekend. În prima etapă, a fost mai mult un antrenament în condiţii de joc oficial pentru Dunărea, scor 12-2 în ambele jocuri cu Sportul Studenţesc, astfel că partidele de vineri şi sâmbătă sunt considerate de Marius Trandafir ca „un prim test edificator al potenţialul pe care-l avem în acest moment”.

În prima etapă, Corona Braşov a câştigat numai una din cele două partide de pe teren propriu în care a întâlnit pe Steaua.

În foto, hocheiştii de la Dunărea, la finalul meciului din 16 martie

Citit 1713 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Septembrie 2015 14:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.