Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Pugilistul gălăţean Lucian Bute, 35 de ani (32 de victorii, din care 25 prin KO, şi două înfrângeri), va încerca să îşi recâştige centura IBF la categoria supermijlocie, boxând contra britanicului James DeGale (29 de ani), pe 28 noiembrie, la Videotron Center, în Quebec City (Canada), unde va evolua în premieră.

Howard Grand, unul dintre antrenorii lui Bute, a confirmat pentru presa canadiană faptul că gălăţeanul se află în Florida, în cantonamentul pentru pregătirea acestui meci. Absent din competiţiile pugilistice timp aproape 18 luni, de la înfrângerea în faţa lui Jean Pascal, din ianuarie 2014, Bute a revenit în ring la jumătatea lunii august, când a câştigat la puncte în faţa italianului Andrea Di Luisa. Gălăţeanul va avea acum şansa să îşi recâştige centura IBF, pe care a deţinut-o timp de patru ani şi jumătate şi pe care a pierdut-o în mai 2012, în faţa lui Carl Froch.

DeGale are în palmares 21 de victorii, din care 14 prin KO, şi o înfrângere, este campionul mondial la zi al categoriei, după ce a luptat cu Andre Dirrell pentru centura rămasă vacantă odată cu retragerea din activitate a lui Carl Froch. Confruntarea cu Bute ar fi prima în care DeGale şi-ar apăra titlul.

Citit 1269 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2015 16:27

1 comentariu

  • postat de luke Vineri, 02 Octombrie 2015 18:34 89.137.225.*** Link la comentariu
    3
    1

    Another fIght,another $$$$$;).....iar castiga un meci impotriva unui nobody:)).....whatever...HAI JACKIE CHAN:))

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.