United, succes clar în faţa reşiţenilor în Liga I de futsal

United, succes clar în faţa reşiţenilor în Liga I de futsal
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În runda a cincea din Liga I la futsal, echipa gălăţeană United a jucat pe teren propriu în compania celor de la Muncitorul Reşiţa. A fost un meci dominat categoric de echipa gălăţeană în prima repriză, astfel că la pauză scorul a fost 8-3. Scorul final a fost 8-4, după ce în partea a doua a partidei a fost rulat întregul lot, antrenorul David Asandei protejându-şi de eventuale accidentări o parte din jucătorii care de obicei sunt titulari. Decizia a fost motivată de tehnicianul gălăţean prin faptul că în weekendul următor trei dintre jucătorii din străinătate - basarabenii Laşcu şi Burdujel, la fel ca bulgarul Plamen Stoykov - au meciuri importante cu echipele lor naţionale, în cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial de anul viitor, din Columbia.

Golurile echipei învingătoare au fost marcate de Laşcu, Stoykov şi Da Silva - câte două, Apostol şi Crăciun, În afara acestora, la succesul formaţiei gălăţene au mai contribuit: Salichi, Păduraru - Burdujel, Cireş, Tudose, Stoian şi Popa. Nu au putut juca, din cauza problemelor de ordin medical, Bâgu şi Cojoc.

După această a patra victorie din cinci posibile, United se află pe locul doi, cu golaveraj inferior primei clasate, Autobergamo Deva.

Următoarea etapă va avea loc peste două săptămâni (28 octombrie), când United va juca cu Informatica Timişoara.

Citit 1163 ori Ultima modificare Marți, 13 Octombrie 2015 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.