ATLETISM/ Studenţii au alergat la Crosul Inginerilor

ATLETISM/ Studenţii au alergat la Crosul Inginerilor

Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
2 comentarii

Prima ediţie a "Crossului Inginerilor", desfăşurată pe Faleza inferioară a Dunării, a fost un succes în rândul studenţilor gălăţeni. Cursa a fost câştigată de Viorel Liviu Burghelea, de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Următoarele două locuri au fost ocupate de Dorel Vasile Carp (Facultate de Educaţie Fizică şi Sport), respectiv, Andrei Dragomir (Facultatea de Inginerie).

Printre primii sosiţi s-a aflat şi un cadru didactic al Facultăţii de Inginerie, Marius Bodor (locul cinci). Competiţia a fost organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în colaborare cu Facultatea de Inginerie a Universităţii „Dunărea de Jos”.

Citit 1264 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2015 12:58

2 comentarii

 • postat de crystal Miercuri, 21 Octombrie 2015 16:23 95.76.32.*** Link la comentariu
  2
  6

  Felicitari si bravo lor.
  Ce ghiveci mare se vede ca atarna sus acolo..Daca se rup agatatorile a fript-o ala pe care aterizeaza.

  Raportează
 • postat de director_sport Miercuri, 21 Octombrie 2015 14:04 82.78.13.*** Link la comentariu
  9
  6

  O activitate foarte "importanta", au participat 10 studenti si patru oficiali, fapt pentru care ati pus articolul si pe online, saptamana trecuta a fost etapa judeteana de cros si a aparut un articol minuscul doar in editia printata. Dar, cred ca saptamana trecuta nu s-au pozat cei de la Directia de sport si nu aveati de ce sa publicati asa ceva, pentru ca vad ca sunt in centrul atentiei si pe deasupra mai prezinta si premiile "exceptionale" pe care le-au oferit participantilor. Felicitari celor de la directia de sport ca au inceput sa promoveze sportul galatean printr-o activitate "superba" de care nu a stiut nimeni, probabil nu le ajungeau premiile.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.