VOLEI/ Meci AMÂNAT din cauze medicale

VOLEI/ Meci AMÂNAT din cauze medicale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada avea programat, sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 17,00, primul meci de teren propriu din acest sezon, în cadrul etapei a doua a Diviziei A1, în compania nou-promovatei Tricolorul LMV Ploiesţi. Disputa cu Tricolorul reprezenta pentru Arcada o veritabilă revanşă, după înfrângerea în faţa ploieştenilor în turneul amical de la Galaţi, premergător startului în campionat.

Din păcate, la solicitarea formaţiei oaspete, care a acuzat o toxiinfecţie amelimentară în cadrul lotului, partida a fost amânată, în ultimul moment. Astfel, prima şansă a publicului gălăţean de a vedea la lucru într-un meci oficial achiziţiile din presezon ale Arcadei - Despotovski, Ivan "Bomba" Marquez, De Pra, Sysoev - s-a amânat pentru marţi, 3 noiembrie, de la ora 17,00.

Reamintim că, în prima etapă a campionatului, Arcada s-a impus chiar pe terenul vicecampioanei en-titre, VCM Zalău.

Chiar dacă jocul se va disputa marţi, Nicuşor Harabagiu, antrenorul secund al echipei gălăţene, spune că aşteaptă un alt dezonodământ faţă de ultima partidă cu ploieştenii. "Vrem să jucăm mult mai bine în acest meci, faţă de cel din Cupa Arcada. Suntem în creştere de formă şi cred că o să facem un meci frumos cu Tricolorul. Am obţinut o primă victorie, în deplasare, în faţa unei echipe foarte bune, astfel că avem un moral bun şi sper să câştigăm şi cu Tricolorul”, a declarat Harabagiu.

Foto Sonia Baciu

Citit 1301 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2015 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.