OŢELUL joacă marţi seară în NOCTURNĂ, ca în vremurile bune

OŢELUL joacă marţi seară în NOCTURNĂ, ca în vremurile bune
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Echipa gălăţeană va primi vizita Ceahlăului, de la ora 19,00, în derbiul retrogradatelor din prima ligă, ce a devenit un derbi al codaşelor din eşalonul secund


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca în această seară, de la ora 19.00, pe teren propriu, în compania formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, în ultimul meci al etapei a 11-a din Liga a II-a, Seria I.

Acesta va fi prima partidă care se dispută în nocturnă pe stadionul "Oţelul", după retrogradarea din prima ligă, la solicitarea celor două televiziuni, Digi şi Dolce, care au cumpărat drepturile de televizare pentru liga secundă. Meciul va fi transmis în direct de posturile Digisport 1 şi Dolce Sport 2.

Meciul este un derbi al unor formaţii cu tradiţie, care în sezonul trecut evoluau în prima ligă, dar, în locul unui mult mai firesc duel pentru promovare, s-a ajuns, din cauza situaţiilor financiare jalnice ale celor două cluburi, la ceea ce nu părea plauzibil acum 8-10 luni: un derbi al codaşelor din liga secundă, Ceahlăul este ultima în clasament, cu 4 puncte, iar Oţelul penultima, cu 7 puncte.

Privind şi prin prisma situaţiei din clasament, generată de bilanţul jalnic din ultimele şase etape, cu un singur egal şi cinci înfrângeri, Cristian Munteanu, managerul Oţelului, spune că jucătorii nu mai au voie să rateze victoria şi în această seară. “Suntem obligaţi să câştigăm, chiar dacă Ceahlăul va veni şi cu jucătorii ce au semnat recent să plece din iarnă la Steaua. Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă că nu mai e loc de altceva în afara victoriei. Au obligaţia să o obţină, pentru că le sunt datori suporterilor ce ţin această echipă în viaţă, pentru clasament, dar şi pentru ei, să arate că sunt cu adevărat fotbalişti”, a spus Cristian Munteanu.

De parcă problema financiară şi cea din clasament n-ar fi fost de ajuns, antrenorul Daniel Florea are şi mari dificultăţi în a alcătui o formaţie de start competitivă, din cauza numeroaselor absenţe din lot pentru acest joc. Căpitanul echipei, Samoel Cojoc, a suferit o ruptură musculară şi va lipsi o perioadă mai lungă, partenerul său obişnuit din centrul defensivei, Asanache, este suspendat, la fel ca şi mijlocaşii Tătar şi Cosmin Miron, astfel că Oţelul va intra pe teren cu o defensivă într-o formulă inedită.

INCREDIBIL! Arcada, meci pierdut înainte de a-l începe
Citit 1590 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2015 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.