Fetele de la Phoenix joacă împotriva liderului

Fetele de la Phoenix joacă împotriva liderului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet feminin Phoenix "U" va juca, astăzi (ora 19,00), în deplasare, cu formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Liga Naţională (LNBF). În clasamentul la zi, Sepsi ocupă primul loc, cu 16 puncte, fiind singura echipă care a câştigat toate meciurile disputate până acum, în timp ce Phoenix se află pe locul al şaptelea, cu 12 puncte, la egalitate cu "U" Cluj.

Jucătoarea Romina Filip (foto, maieu alb), căpitanul echipei gălățene, consideră că această partidă va fi cea mai dificilă din campionat. ”Va fi cel mai greu meci al nostru, dar îl vom lua ca atare şi vom încerca să facem tot ce putem pentru a fi un meci bun şi frumos şi pentru a ne încânta fanii până la capăt”, a spus Filip.

După această etapă, LNBF va avea două săptămâni de pauză competițională, perioadă în care selecționata României este angrenată în meciurile de calificare la EuroBasket 2017, cu Bosnia-Herțegovina (21 noiembrie, acasă) şi cu Israel (25 noiembrie, deplasare). Din lotul extins al echipei naţionale face parte şi gălățeanca Romina Filip.

Schimbări în lot, la băieţi

În ceea ce priveşte formaţia masculină de la Phoenix, antrenorul şi totodată managerul clubului, Florin Nini, a confirmat că s-au produs două schimbări în componenţa lotului. Clubul gălăţean a fost de acord cu cererea celor de la Dinamo de a-l transfera pe Radu Vîrnă (18 ani). Totodată, s-a perfectat un transfer şi în sens invers, de la Dinamo la Phoenix, urmând să evolueze în echipa gălăţeană Tal Omer (23 ani), jucător israelian cu cetățenie română.

Citit 700 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Noiembrie 2015 10:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.