Început de weekend cu MECIURI de handbal, volei şi hochei

Început de weekend cu MECIURI de handbal, volei şi hochei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Câteva importante competiţii reţin atenţia amatorilor de sport din Galaţi, şi nu numai, în acest weekend. La loc de frunte se situează meciul de handbal din Liga Naţională masculină dintre echipele CSU Danubius Galaţi şi Potaissa Turda. Meciul contează pentru ultima etapă a turului Ligii Naţioanale. Deşi formaţia gălăţeană, promovată în primul eşalon în acest an, nu a reuşit niciun rezultat pozitiv, elevii lui Miron Stanciu şi Florin Andronic încă speră la o prestaţie bună şi un rezultat notabil, deşi turdenii alcătuiesc o grupare redutabilă, cu multe rezultate foarte bune până acum. Întâlnirea va începe la ora 12,00, sâmbătă, 21 noiembrie, la Sala Sporturilor „Dunărea”.

Amatorii de volei sunt invitaţi la Sala Siderurgistul”, tot sâmbătă, însă de la ora 13,30, la ultimul meci al turului eşalonului secund de volei feminin, la partida dintre CSU şi CS SLEN 90 Medgidia.

În ceea ce priveşte echipa de volei masculin Arcada, aceasta va juca, sâmbătă (ora 18,00), în deplasare, cu formaţia CSM Bucureşti, într-o partidă din cadrul etapei a şasea din Divizia A1. Voleibaliştii de la Arcada vin la acest joc după obţinerea calificarea în turul al treilea (16-imi) al competiţiei europene Challenge Cup, după o dublă victorie în faţa sârbilor de la OK Novi Pazar: 3-1 şi 3-2.

De asemenea, iubitorii hocheiului sunt aşteptaţi la Patinoarul „Dunărea” pentru cea de-a doua partidă dintre CSM Dunărea şi Progym Gheorgheni, din cadrul etapei a treia din returul primei „rotaţii”, unde au ocazia să-l vadă jucând pe finlandezul Antti Ojanen, transferul de ultimă oră al echipei gălăţene. Primul meci a avut loc vineri seară, 20 noiembrie, încheiat cu victoria echipei din Gheorgheni, scor 8-4 (3-1, 2-3, 2-0).

Foto Sonia Baciu

Citit 1476 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 00:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.