OŢELUL încearcă ieşirea din CRIZĂ la Călăraşi

OŢELUL încearcă ieşirea din CRIZĂ la Călăraşi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Echipa gălăţeană va juca în deplasare cu singura formaţie din serie care a pierdut numai un meci în acest campionat


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca astăzi, cu începere de la ora 11.00, în deplasare cu Dunărea Călăraşi, în etapa a doua din returul sezonului regulat al ligii secunde.

Deşi Dunărea Călăraşi este o echipă redutabilă, cu un joc foarte organizat şi disciplinat, datorită căruia a pierdut un singur meci de când a început campionatul, Daniel Florea, antrenorul Oţelului, speră ca jucătorii lui să facă încă din jocul de astăzi un prim pas spre ieşirea din subsolul clasamentului. "Am avut discuţii cu ei în această săptămână, sper să fi înţeles că trebuie neapărat să schimbe ceava, ca atitudine în primul rând, pentru că trebuie să facem tot posibilul să ieşim de aici, din situaţia asta", a spus Florea.

Antrenorul echipei gălăţene are probleme serioase de lot şi pentru acest meci. Cojoc abia şi-a reluat antrenamentele în această săptămână şi încă nu poate intra, iar Murgoci este indisponibil, absenţa acestuia din urmă generând probleme pentru postul de fundaş stânga, unde singura soluţie pare a fi tânărul Ciurea, cu doar două meciuri jucate în acest sezon. Nu este exclusă nici varianta unei improvizaţii, a retragerii mijlocaşului stânga Cosmin Miron în defensivă.

Altfel, se încearcă şi depăşirea situaţiei critice în care se află clubul din punct de vedere administrative, Mihai Bojincă, administratorul judiciar al FC Oţelul SA încercând să rezolve poate cea mai dureroasă problemă a suporterilor, readucea sediului social (adresa din documentele juridice) în Galaţi. Printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, clubul a anunţat că s-a făcut un pas important în acest sens şi mai este nevoie doar de înregistrarea acestor modificări la FRF.

"Adunarea Asociaţilor Fotbal Club Oţelul S.A. a decis, cu un procent de 100% din capitalul social, ca noul sediul social să fie situat în Galaţi, pe str. Alexandru Davila, nr. 1, la Baza Sportivă „Zoltan David” (fosta Ancora), imobil ce se află în proprietatea clubului. Astfel, FC Oţelul Galaţi se întoarce din punct de vedere juridic în oraşul în care şi-a desfăşurat activitatea în cei peste 50 de ani de existenţă, alături de admirabilii noştri suporteri şi comunitatea locală. În plus, FC Oţelul Galaţi a demarat deja procesul de înregistrare a acestor modificări la Federaţia Română de Fotbal, urmând ca schimbarea sediului social să poată fi oficializată la FRF până la începerea unui nou sezon competiţional”, se precizează în comunicatul clubului.

Foto, Sorin Pană

Citit 1444 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2015 21:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.