UPDATE / Dunărea, punctaj maxim din disputele cu cei de la Corona
Foto: Foto Sorin Pană

UPDATE / Dunărea, punctaj maxim din disputele cu cei de la Corona
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: Dunărea Galaţi a câştigat fără emoţii şi al doilea meci cu formaţia braşoveană Corona, scor 10-2 (1-1, 6-1, 3-0). Spre deosebire de primul meci, Corona a reuşit să păstreze echilibrul până la prima pauză (scor 1-1), Dunărea desprinzându-se în repriza secundă. Faza meciul a fost realizată de Zoltan Pal, care a pornit din faţa porţii echipei sale, a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a marcat pentru 4-2. Elocvent este că în statistica meciului, portarul Bogdan Alexandru Popa figurează cu pasă decisivă la acest gol.


 

Echipa de hochei Dunărea Galaţi a învins, scor 11-0, formaţia Corona Braşov, vineri seară, în prima partida din cele două programate la Galaţi în cadrul etapei  secunde din turul II al Ligii Naţionale, sezonul regulat.

Corona Braşov a venit la Galaţi fără mulţi dintre titulari, menajaţi pentru jocul de duminică din Liga Mol cu Debrecen, astfel că n-a putut da o replică serioasă campionilor, care s-au impus la un scor care putea fi chiar mai categoric, Dunărea ratând şi foarte multe ocazii clare de a mai marca.

Au înscris Donika 2, Szocs, Ryabenko, Ojanen, Hildebrand 2, Lorincz 2, Flinta şi Anton Popa.

Al doilea meci dintre Dunărea şi Corona se va disputa sâmbătă, de la ora 17.30. La această partidă, campionii de la Dunărea invită gălăţenii să vină cu jucării de pluş, pe care să le arunce pe gheaţă în momentul marcării primului gol al echipei gălăţene. Acestea vor fi apoi dăruite de Crăciun copiilor din orfelinate. De asemenea, în zona de intrare în patinoar vor fi locuri special amenajate pentru o colectă de dulciuri.

Citit 2070 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Decembrie 2015 21:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.